Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez megcsalásnak számít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít vagy nem? :S

Figyelt kérdés
Lány vagyok 16 éves.. Fenn voltam a barátomnál.. és megnéztem az sms-eit.. Egy csaj irogatott neki hogy menjen fel msn-re stb.. ez még nem is zavart volna, de utána láttam egy olyan sms-t hogy szia életem stbstb.. ilyenkor elkezdtem vele ordibálni, mert nagyon ideges lettem.. leléptem ő is jött busszal mentünk, de hozzám se szólt, meg se magyarázta az sms-t.. aztmondta nem is találkozott még a csajjal. felszáltunk a buszra. én haza mentem, ő a haverjához. leültem a buszon.. ő nem ült mellém.. mikor leszálltunk ő jobbra, én balra mentem, mintha nemis ismernénk egymást. nekem ennyi volt. vége. azzal hogy nem is köszönt mikor elment, én lezártam a vele való kapcsolatomat.. ez ma történt, de nem tudom ezek után hogy mit tegyek mert hiányzik:S 6 hónapot jártunk..
2010. jún. 30. 20:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
akkor miért úgy írtad h még nem találkoztak?:)
2010. jún. 30. 20:54
 12/21 anonim ***** válasza:
hát jónagy köcsög lehet ha nem próbálta megmagyarázni...ergo nemis akarta megmenteni a kapcsolatot...:S
2010. jún. 30. 21:01
 13/21 anonim ***** válasza:
ma 20:54 -nek nincs igaza sztem...ha ilyen "életem" becézgetéseket használnak akkor tuti h megcsal vagy megakart...
2010. jún. 30. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:

20.54-esnél a pont..

az igaz h nem volt túl fair h nem mondott rá semmit, de őszintén.. mit mondott volna amit el is fogadsz ha ennyire hisztis vagy? volt nekem ilyen pasim és lehetett neki beszélni, úgysem hitte el. ha le is nyugodott pár nap múlva vmi apróságon újrakezdte.

egyébként ez volt az első féltékenységi jeleneted vagy volt már több is előtte? mert ah több is volt, és hasonlóan semmiségen akkor megtudom érteni a srácot..:S

2010. jún. 30. 21:04
 15/21 A kérdező kommentje:
igazából nem ordibáltam ugy.. utánainkább csak sírtam és kérdezgettem h ez mi? nem ordítottam úgy. amugy meg őis nézi az én sms-eim de nekem nem küldd más:s csak ő.
2010. jún. 30. 21:06
 16/21 A kérdező kommentje:
nem volt előtte ilyen:s csak most kiakadatam:S
2010. jún. 30. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:

A középiskolás osztályomban volt egy fiú és egy lány, akik mindketten párkapcsolatban éltek, ennek ellenére az osztályban így, meg minden hasonló formában szólították egymást, a lány gyakran a fiú ölébe ült, stb., viszont semmi egyéb kontaktus nem volt köztük. Más társaságból szintúgy ismerek ilyen fiút és lányt.

Szóval a konklúzió, hogy egy hisztis picsä vagy, de keverted a szart, ezt elkúrtad. Belenézel a telefonjába, elkezdesz nyivákolni (ami a fiúkat leginkább képes felbaszni), és utána még duzzogsz is.

2010. jún. 30. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy ilyen ösztön a fiúknál és a lányoknál is, hogy hiába van párjuk, akkor is érezni akarják, hogy még lenne esélyük más embereknél. Azt gondolom, hogy ő nem azért beszélgetett azzal a lánnyal ilyeneket, mert meg akart csalni téged, hanem csak "flörtölt", hogy érezze, hogy még mindig jó pasi, és még mindig kelendő lenne.
2010. jún. 30. 21:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Bírom amikor a csajt csalják meg (vagy majdnem), és még ő a p*csa mert meg merte nézni a telefont vagy mert kiakadt...
2010. jún. 30. 22:28
 20/21 A kérdező kommentje:
na jó tök mind1. a sztori vége h szakítottunk mer alapból is éreztem már h nem nagyon szeret, meg ő is mondta hogy ezígy nemmegy.. amugy légyszives ne hisztis pics*zatok le mert ennek voltak még előzményei is és durvábbak szóval légyszi ne... kösz.
2010. júl. 1. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!