Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan maradjak érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradjak érzelmileg független?

Figyelt kérdés
Néhány hete együtt vagyok valakivel, akit szeretek. Eddig rendben is volna, de egyszerűen állandóan azzal foglalkozom, hogy vajon most mit csinálhat, utánanézek a neten, várom, hogy rám írjon... Ne mondjátok, hogy ez normális, mert szerintem se az, de nem tudok leállni. Korábbi kapcsolataimban is ez volt, és azt hiszem, ez a szakítás(ok)ba is belejátszott. Tudom, hogy engem halálra idegesítene, ha ezt csinálnák velem, és hogy nem vagyunk összekötve, ráadásul mindketten különösen igényeljük a teret és a magánszférát. Bízom benne, nem erről van szó, és nem értem, miért vagyok tele negatív gondolatokkal, és hogy szabadulhatnék meg ettől sürgősen? Nem akarom ezt is elszúrni!
2010. jún. 30. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát ha tudnám, hogy miért, akkor javítanék rajta, hogy ne így legyen! :) Neked van ötleted?
2010. júl. 6. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:

17:15-ös vagyok. Na igen ezaz. Ha nem vagy biztos benne hogy ő is annyira szeret téged mint te őt akkor akkor én nem mondanám hogy tűrhető az önbizalmad. :D Meg azt se h bízol benne. Ha bíznál benne nem kérdőjeleznél meg ilyesmit. Mondtam nekem is ugyanez van, én se érzem azt az "odaadást" vagy "érdeklődést" -vagy minek nevezzük- amit én mutatok a barátom felé. Elgondolkodtam tegnap amikor olvastam a kérdésed: Milyennek kellene lennie egyébként a kapcsolatnak? Ez már sok amit mi csinálunk? Vagy egyszerűen nem kapunk viszonzást és az a baj? Azért érezzük rossznak? Ilyenkor mindig arra gondolok h nem minden ember egyforma, és mindenki máshogy viszonyul a kapcsolataihoz, valaki romantikusabb, valaki függetlenebb... hú most elfelejtettem mire akartam kilyukadni. :D

JA igen. "az igazi szerelem akkor valósulhat meg, ha két (önmagában is) boldog ember találkozik." Ez annyira igaz... Ha semmi gond nincs a kapcsolatoddal és jó vele lenni, és ezt érzed rajta is akkor felesleges azon gondolkodni hogy húú vajon annyira szeret-e téged mint te őt. Inkább csak élvezd a jó dolgokat! Légy boldog és vidám! ÉS ettől neki is jobb lesz majd veled lenni...

2010. júl. 7. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:

21:52 vok

Szerintem ha leülnél néhányszor beszélgetni egy pszichológussal (nem pszichiáterrel!), akkor rájöhetnétek, hogy miért van ilyen sok negatív automatikus gondolatod, ami megfertőzi a párkapcsolataidat.

2010. júl. 7. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
pszichológusnál oké, hogy megtudsz valamivel többet az érzéseidröl, de a megoldásról egy kumma szót nem fogsz hallani (tapasztalat)
2010. júl. 7. 13:09
 15/15 A kérdező kommentje:
12:43-as (alias 17:15-ös), szerintem akkor ezen dolgozzunk! Azt hiszem, én jó úton haladok már... :) Nem csináltam semmi különöset, csak eldöntöttem, hogy eztán másként lesz. Igazad van abban, hogy mindenki másként viszonyul egy kapcsolathoz. Ez így a normális, én meg túlagyalom. De ezután majd nem fogom. :)
2010. júl. 8. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!