Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megütötte az anyját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megütötte az anyját, maradnátok vele?

Figyelt kérdés

1 éve járunk együtt, és elmesélte hogy megütötte az anyját, szerinte megérdemelte. Aztán a kutyáját is annyira, hogy bevérzett az állat szeme. Ledöbbentem, erről az oldaláról nem ismertem. Azt mondja ha ideges, akkor agresszív. Szeretem, de most megrettentem. Maradnátok ilyen emberrel?

Van más gond is vele, nem akar önállóan élni, elköltözni az anyjától, ilyen olyan kifogással jön, de már 42 éves. A volt barátnőit x idő után megcsalta mind. Azt állítja belém szerelmes és ezt nem tudja elképzelni, hogy engem is megcsaljon. Én meg azt gondolom, hogy minden nőnek ugyanezt mondta.. Olyan nehéz helyzetbe kerültem.. :( Nárcisztikus? Mert hogy valami személyiségzavara lehet, az ezek után biztos. Ezek a dolgok mostanában jöttek felszínre.

2019. jan. 31. 22:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ez egy ôrült!!!!

Menekülj!!!

Aki egy magatehetetlen állatot bànt az egy pszihopata!!!

Az oke ha vele maradsz es agyonver,a te dolgod!

De remelem gyereket nem szülsz neki!!!

2019. febr. 1. 08:38
 32/37 anonim ***** válasza:

Aki 42 évesen az anyjával él, nálam alapból megbukott volna, a többi már csak hab a tortán.

Egyébként nem tudom hogy nem rendelkeztek minimális emberismerettel, egész életem során nem futottam bele ilyen pszichopata vadbarmokba, mert akiről csak minimálisan sejteni lehet, hogy vmi nem klappol, az instant tiltás-törlés, viszlát.

2019. febr. 1. 08:38
 33/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, a szakítást, ha lehet, nyilvános helyen intézd, vagy legyen valaki a közelben, aki segítséget tud nyújtani, ha felbosszantaná magát.

Valóban felháborító, hogy mit tett szegény kutyával, de az senkit nem érdekel, hogy az anyját is megütötte? Nincs az az indok, ami elfogadható arra, hogy kezet emelt egy nőre, aki vélhetően idős, hiszen a férfi 42 éves... (természetesen állat verésére sincs indok, ez sem kérdés...)

2019. febr. 1. 09:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Remélem már dobtad
2019. febr. 1. 11:39
 35/37 anonim ***** válasza:
Hogy a viharba van ennyi lelkibeteg "ember"? Te jó isten. Kukázd mihamarabb!!
2019. febr. 1. 14:57
 36/37 anonim ***** válasza:

Aki egy védtelen élőlényt bànt az beteg. Addig lenne ép orra annak a palinak aki a kutyàmat megüti. Amúgy én pl el tudok képzelni olyan extrém durva szituàciót amikor megérdemel egy anya is egy pofont. Nyilvàn nem mindegy mi volt az oka. Helyzetfüggő. Egyik baràtnőmre pl az anyósjelölt tàmadt rà mikor közölték hogy összeköltöznek, így az egy szem fiacskàja ugye kirepült a fészekből. Egyébként is feszült volt a viszony. A nő mindig próbàlta fúrni a kapcsolatot. Több se kellett, Anyuka begőzölt, hogy a baràtnőm egy büdös qurva aki ellopja a fiàt és nekirontott, megütőtte, a hajàt tépte, mint egy eszelős. Na ott ugyan a nő férje kevert le neki egyet, hogy nyugodjon le, de a sràctól is tök jogos lett volna.

A te pasidnak agressziókezelési gondjai vannak. kuka!

2019. febr. 1. 17:50
 37/37 A kérdező kommentje:
Megtortent. Szakitottam vele. Nem volt semmi gond. A kutyat nem hoztam el, hiszen az oveke, es mi n eltunk egyutt. Megkonnyebbulest ereztem. Paran irtatok hogy velem is baj van.. Nem. Velem njncs baj. Irtam hogy ezek a dolgok 1 hete jottek elo. Az hogy 42 evesen az anyjaval el, onmagaban nem rettentett el. A tobbi viszont igen. Koszonom a valaszokat.
2019. febr. 3. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!