Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Mondjuk van aki egy helyen lakik de kb hasonlo kevés a tali. Ezeknél egyik v mindkét fél se nagyon kapar...
Csak hát hézagtöltésre jo lesz alapon kell vki kapcsolatokért nem kár..
Azért írhattál volna vesszőket, mert akkor könnyebb lett volna olvasni és értelmezni.
Mi a párommal szintén itt tartunk 9 hónap után, amiben az fáj, hogy csak 30 km a távolság és neki van autója.
Nem tudom, hogy nálad a teperés mit takar, mert nálunk többször volt, hogy szabi alatt külön készítettem neki ebédet és vagy busszal vagy vonattal elvittem neki. De ezt ő, mint kiderült, túlzott ragaszkodásnak vette, hogy neki több tér kell.
Üljetek le megbeszélni a dolgokat, hogy melyikőtök mit vár el a kapcsolatotoktól, hátha dülőre juttok. Akkor hátha letisztulnak az érzelmeid is. 35+N
Ezeket a kapcsolatok hívják "part time lover" jelzővel angolul. Ezek nem feltétlen a mély érzelmekről szólnak, amikor mindkét félnek van felesleges szabadideje akkor találkoznak és kellemesen eltöltik egymással, de semmi több. Aki mindennap találkozhatna a szerelmével és mégsem teszi ott valami nem stimmel, tudatosan úgy alakítja a kapcsolatot, hogy ne fejlődjön.
Amikor sokat jártam külföldre melózni nekem is volt ilyen kapcsolatom, heti 1-2 napot voltunk együtt. Nekem bőven elég volt, a barátnőm elvált anyuka volt 2 pici gyerekkel, ő is azért ragaszkodott hozzám, mert minden felmerült problémát megjavítottam nála és volt autóm. Nem akartunk egymástól többet, de aránylag jól elvoltunk.
41F
Még az is lehet nős.. Nézz a körmére,semmit nem tudsz,meg ne lepődj..
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!