Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá ha a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha a férjed szeretoje felhívnà este a fèrjedet és szakitana vele dühösen Te pedig vèletlenul ott állnàl mellette?

Figyelt kérdés
Így derült ki minden. Azóta nem tudom hogy hívnak..A kérdés nem kamu. Csak az válaszoljon aki normálisan tud.
2019. jan. 28. 19:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb, hogy akkor ezek szerint nem tudhatod tényleg a szeretője volt-e a nő.

Én bár nő vagyok, de velem is megesett már, hogy volt olyan férfi ismerősöm, aki próbálkozott nálam, kedves voltam vele, mert azt hittem csak barátkozik, de amikor kibukott, én lettem mindennek elhordva.

Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a nő a szeretője volt, lehet csak gerjeszteni akarja a problémát. Nem is sokkal korábban volt itt egy kérdés, ahol a férjről terjesztették a munkahelyen, hogy megcsalja a feleségét, közben meg nem volt így.

Szerintem itt az segítene, ha megnéznéd a hívás listáját, csak ebben az a gond, hogy azt ki lehet törölni.

Szóval vagy szerencséd van, és még ott van a nő neve, vagy nincs sajnos. :(

2019. jan. 30. 14:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezzel a növel volt mar viszonya regen.Akkor megbocsatottam.
2019. jan. 30. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja akkor nincs több kérdés.

Ha nem tiltotta le a számát, és felveszi neki a telefont, akkor nincs miről beszélni. Eleve gyanús, hogy egy olyan nő hívogatta akivel régen volt viszonya. Egyszer már megcsalt... mi a garancia, hogy nem tette meg újra?

2019. jan. 30. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Mièrt? Ő tart el? Nincs hová menned?
2019. jan. 30. 15:05
 25/25 A kérdező kommentje:
utolso amikor hivta a nö akkor elöttem letiltotta a szamat.De csak azert hogy engem meggyözzön.Erted?
2019. jan. 30. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!