Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan fáradt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan fáradt, mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

A barátom - akivel kiskorunk óta ismerjük egymást, de egy éve vagyunk csak együtt - folyamatosan fáradt, ha leteszi a fejét bárhol és bármikor képes elaludni. Szex után is egyből alszik, sosem érzem azt, hogy érzékelné, mellette vagyok, mellette alszom. Felkelnie is nehéz reggel, akkor hozzá sem lehet szólni. Azt mondja, Karácsony óta nem pihente ki magát (!), és bár nem mondta ki, de arra célzott, hogy mindez miattam van, mivel én később járok dolgozni, később is végzek. Nem élünk együtt még, heti 2-3 napot töltök nála. Azon gondolkodtam, mi lenne vele, ha családja lenne? Akkor is mindig fáradt lenne?

Köszi, ha segítetek.

2019. jan. 24. 04:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet. Én is fáradékony vagyok, de bealudni sosem szoktam csak este, és elég későn. Emiatt reggel én is nehezen kelek, és morci vagyok :)

Ahány ember annyi féle verzió létezik, a hogyanjára és a miértjére. Meg kell tudni az okot, és tenni ellene, ha nem tesz nem lesz változás. A kiváltó okot kell megszűntetni, nem a problémát kezelni...akkor minden jó lesz.

2019. jan. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!