Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz annyi lány terhes, amikor éppen elromló félben van a kapcsolata?
Ahogy anyám mondja: felcsináltatja magát, hogy magához láncolja a férfit. Ebből kiindulva - csak egyszerűen - Én is ennek vagyok a végterméke.
Ha rákérdezek azt mondja hogy nem, de mit szabad elhinni :D:D SENKINEK SEMMIT :D:D
Csakhogy ezeknélkül az "állatok" nélkül, a kedves férfiak megvannak lőve! Bocs, hogy nem kérdésre válaszoltam, de ez az állat jelző...
Amúgy meg nekem speciel, eszembe nem jutna egy gyerekkel magamhoz láncoloni a pasit. Ennél gusztustalanabb dolog kevés van a világon!
Az emberi elkesederettség sokszor ilogikus döntésekre sarkall.
Spock, 170/V
Hát az a csaj olyan is , aki felcsináltatja magát azért, hogy magához láncolja a pasit ! ÉS a pasi meg meg is érdemli , ha ekkora marha !Az ilyen nőknek nem ez az egyetlne eszement húzása a kapcsolatban !De az én tapasztalatom, hogy a legtöbb ilyen csaj abban a kapcsoltban csinálja, ahol van lóvé a pasinak !
26/L
Magára vessen az ilyen lány. Ha a pasi úgy érzi, végezni kéne a kapcsolattal, akkor úgyis csak rossz lesz a csajnak vele, meg is érdemli, ha nincs annyi esze, hogy elengedje a pasit, hanem inkább zsarolja egy gyerekkel.
Viszont normális pasi meg ebbe nem megy bele, nem fog emiatt együtt maradni a csajjal, ha már nem szerelmes belé, mert az mindkettőjüknek rossz.
A másik meg, hogy normális pasi védekezik, ha nem akar gyereket, szóval ha nem védekeznek, megint csak magukra vessenek...
Csak szegény gyerekeket sajnálom, akiknek ilyen helyzetben kell felnőniük :( Olyan gyökér, szívtelen emberek vannak manapság, hogy képesek ilyet művelni egy ártatlan gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!