Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak neki, keressem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki, keressem vagy most egy darabig ne?

Figyelt kérdés

Nem akarok nyomulni, mert az sose jó, de nem vagyok abban a pozícióban , hogy én ignorálja.

Egy ideje nagyon sokat veszekszünk a barátommal apróságokon. Visszagondolva mind az én hibámból van, túlreagáltam dolgokat, túlkombináltam helyzeteket...Tegnap volt a szülinapja és a tegnapi veszekedésünk után feltettem egy kérdést, hogy mégis hogyan állunk, amire nem válaszolt, így felcsesztem az agyam és kinyomtam a netet. Délelőtt nem mert bekapcsolni, mert féltem a választól. Gyerekes viselkedés ez, holott pont meg akarom oldani , az lett, hogy megint egy napig én voltam vele a flegma, pedig a szülinapja volt és választ is (kérdéssel ugyan). Ebből este újabb veszekedés kerekedett, főleg, hogy tényleg gyerekesen viselkedtem és még a szülinapján se tudtam ezt félretenni.

Beláttam a hibáimat, bocsánatot kértem tőle, elmondtam neki, hogy ne gondolja ezt, hogy ilyen vagyok, de a vizsgáim miatt másképp fogtam fel mindent. Úgy nézett ki, hogy elnéző, képes a megbocsátásra, de utána se tűnt megbocsátónak, hideg volt és egyhangú a beszélgetés. Végül azzal záródott, hogy a problémák nem aprók szerinte és ő nyugalmat szeretne, nem pörögni ilyen apróságokon.

Én ezt teljesen megértettem és elfogadtam.

Az a baj, hogy ez kb egy szakítással is betudható lenne, de nem lett kimondva, azonban ma nem írt.

Kellene nekem valamit írni, mondani neki, hogy tényleg fontos nekem, ami köztünk van és nem akarok csak így elveszíteni vagy hagyjak neki időt és ne keressem? (utóbbival azért van gondom, mert a flegmázásom nem lenne megoldás, plusz mikor ő tett valamit, ő addig jött, amég meg nem bocsátottam.-->nálam ez bevált)

Nem tudom, hogy működnek a fiúk, mit kéne csinálnom, hogy ezt helyrehozzam.

(3 hónapja vagyunk csak együtt amúgy)

23L/25F

2019. jan. 23. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Lezárta.. 3 hónap és már ez van. Hát,nem erőltetném,ha 3 hónap után már veszekedés nyögve nyelés,nyugalmat akar az egyik dolog megy csak...
2019. jan. 23. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Durcizz csak, a macskáid durcásan is szeretni fognak.
2019. jan. 23. 19:28
 3/7 Rockarc ***** válasza:
39%

Talan annyit tehetsz, hogy felhivod es megmondod neki, hogy tenyleg bekulni szeretnel es van ket jegyed a moziba. Ha belemegy a romantikaba, akkor meg van eselyed, ha elutasitja barmi miatt, akkor vege.

De szerintem itt nem a sraccal van a fo problema, hanem magadat kene helyrerakni. Egy vizsgaidoszak mar ne valtson ki ilyet beloled. Szerintem tinidzserkent is gaz igy viselkedni, kb lejott neki, hogy agyilag nem vagy alkalmas parkapcsolatra. Az pedig szinten a veget jelenti. Megjegyzem ez a hiszitzes, jatszmazas, flegmasag ugy taszitja a ferfiakat, hogy meg a latszatat is kerulni kene. Azon gondolkozz, hogy legkozelebb mit fogsz csinalni, ha ilyen helyzetbe kerulsz.

42F

2019. jan. 23. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, borzasztóan gyerekesen viselkedtem az elmúlt 2 hétben, de nem akarom ennyiben hagyni, hogy csak így kisétál az életemből.
2019. jan. 23. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha valamit még akarsz tőle, akkor most keresd.

Szerintem az egyik legundorítóbb dolog valaki szülinapját tönkretenni. Pláne, ha a korábbi veszekedéseket is te provokáltad.

Végezz egy kis önvizsgálatot, esetleg járj el pszichológushoz.

2019. jan. 23. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vége. Ami a leírásodat illeti van egy óriási tévedés benne, elveszíteni valamit-valakit gondatanságból lehet, de te nem ezt tetted, te elüldözted a szerelmedet.

Nem azzal veszítetted el őt mert veszekedtél vele, az egy dolog, hanem azért mert nem veszed emberszámba. Ha valakinek születésnapja van, akkor felfogom, hogy az a nap róla szól és megpróbálok a kedvére tenni, ilyenkor a saját ego háttérbe szorul és megpróbálod kifejezni a másik fél számára, hogy sokat jelent számodra. Ha valaki a szülinapomon olvasna be nekem és rendezne jelenetet azzal soha többé nem állnék szóba, mert finoman szólva nem tisztel engem, nincs miről beszélni.

Annyit tudnék javasolni számodra, hogy gondolkozzál el azon mit vársz egy párkapcsolattól, miért van szükséged rá és ezért mit teszel. Egy kapcsolat addig működőképes amíg mindkét fél profitál belőle, ha ez egyoldalúvá válik, akkor annak vége.

2019. jan. 24. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, erre nem lehet mast mondani. Fel is hívhattam volna, nem tettem. Eszembe se jutott. Hiba volt. :(
2019. jan. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!