Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kaptatok már csak úgy ajándékot a pasitoktól?
:)
én kérni sohasem kértem még,hogy vegyen meg valamit,az nem az én stílusom.
Kapni,persze kaptam csak úgy" plüss,virág,bonbon volt eddig:)
Amikor a pasimmal először találkoztam,akkor hozott nekem egy szál rózsát:)Későbbiekben meg ha rájön" havonta egy-két alkalommal meglep valamivel pl.főz vacsit :D
Nekem mindig jól esik ha kapok valami kis apróságot:P
23/L
igen kaptam már, az első barátom például már a második randira is hozott ezüst rózsát, amolyan kis díszt. Kicsit túlzás volt szerintem, rózsát is hozott már a harmadik randira.
A második barátom inkább csokis tipus volt:D de azt gyakran vett nekem már az elejétől, csakúgy spontán. Olyan egy éve jártunk, amikor hozott spontán virágot, minden alkalom nélkül, 2 éve kb, amikor ékszert vett, szintén alkalom nélkül:)
Amúgy én nem várom el az ilyesmit, kedvesség, figyelmesség , de ennyi, nem ez határozza meg, hogy mennyire szeret téged.
Az meg ha célozgatsz rá, hogy kapjál már valamit, nem olyan jó, mert lehet, hogy veszi a lapot, de úgy oda az egésznek a varázsa.
Legutóbb telefont kaptam (nokia e72), wellness hétvégét..23L
Tudom, hogy ez nem az átlaghoz tartozik, de Ő megtehette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!