Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban problémás, ha egy kapcsolatban a férfi a sokszorosát keresi?
A párom átlag felett keres (informatikus), én perpillanat még a sulit csinálom, de nagyon keveset fogok kapni, ha elvégzem is (bölcsész szakirány, mélyebben nem mennék bele).
Nem volt eddig gond ebből, elmondása szerint azt vallja, ha én ebben találom meg a hivatásom, akkor csak örül annak, hogy csinálhatom, amit szeretnék, mert az ő bevétele ezt biztosítja. Szereti, amit csinál, és ért is hozzá. Nekem sajnos nincs ennyi eszem, nem tudnék informatikusnak vagy mérnöknek tanulni.
Viszont néha esetemben is ott van a gondolat, hogy mi lesz, ha megunja, hogy ő a sokszorosát keresi annak a zsebpénznek, amit nekem majd fizetés gyanánt adnak, holott ugyanúgy diplomások leszünk mindketten.
Kezdeményezett már nála szintén informatikus lány, aki legalább olyan jól keres, mint ő, ráadásul jómódú (4 saját lakás a fővárosban, rengeteg vagyon készpénzben), de nem akart tőle semmit, mert hogy velem szeretne lenni, és kész, mindegy, hány nullás lesz a fizetésem.
Viszont itt az oldalon is csak azt látni, hogy óvva intik a nőket az ilyen felállástól, ahol a nő tartósan semmit (diákmelóm van csak) vagy kevesebbet keres, mert hogy ez egy alárendelt szerep, ami tönkreteszi a kapcsolatot.
Mi akkor a megoldás?
Ha te tanulsz és a párod dolgozik, ráadásul jól keres, na akkor a GYIK trolljai szemében egy kis aranyásó, prosti vagy, aki a pénzért van a pasival! Ez a GYIK-en alap!
A pasid meg egy sugardaddy! Ez is alap a GYIK prolijai között!
Ez csak azért probléma, mert te problémának látod. Ha viszont ezen problémázol, arra rámehet a kapcsolatotok.
Én még nem találkoztam olyan férfival, akit ez zavart volna.
Fordítóként ha van eszed meg ügyességed megkeresed a 60%-át egy mérnökinformatikusnak, ami már nem rossz, tekintve gusztustalanul túl vannak fizetve, és a kocka is fordulni fog 90 fokot 5-10 éven belül.
Ha ez alatt viszel haza, akkor viszont azt gondolom, problémákat fog a helyzet otthon szülni, mivel bizonyos barátaimon is látom, hogy ugyan szeretik a párjukat, de zsörtölődnek rajta napi szinten, miért mentek el 0 fizetési szintet biztosító szakokra tanulni. Egyik barátom is rendszeresen agyal rajta, mit tegyen, hogy a párja a suli elvégzése utáni fizetését megboostolja, mivel az ő infós / vill.mérnöki fizetése + párja fizetése együttesen már csak épp eléri a magyar átlagfizetést, amiből lakást Pesten nehezen lehet venni, anélkül meg macera a gyerekvállalás, etc.
#17: gusztustalanul túl vannak fizerve; ez most valami vicc volt?
Nyelvszakosként egyáltalán nem fogsz rosszul keresni. Ne gorcj ezen, inkább élvezzétek a fiatalságotokat.
Az általam nagyon jól kereső nőket kihasználják a férfiak. Komolyan. Eltartattják magukat és lenyúlják a pénzüket
A bölcsész jó nyelvtanarnak ? Mert az 4500 el számolva nem kidolgozva a napot katas vallalkozokent legálisan a 700at megkeresik
Értem hogy kevés de szerintem ha annyit osszekuporgatsz azért már csak csak nem veti a párod a szemedre hogy kevesebbet dolgozol mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!