Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet vagy mi baja van?
Figyelt kérdés
Kb 4 honapja ismerem és 3 honapja járunk elvileg a sráccal.
Még nem volt szex sem meg semmi testi kontaktus max puszi.Nem kezdeményez.Nem járunk sehova nem csinálunk semmit de ez most mellékes.
Multkor már be akartam fejezni de mondta hogy megváltozik.Adtam neki még egy esélyt.
Kérdezte mit tehetne? Erre mondom hogy feküdjön velem le.Erre a válasza az volt,hogy:ez még viccnek is rossz.
Ebből most mire gondoljak és ti mit gondoltok?
2019. jan. 17. 09:55
1/9 anonim válasza:
Nem akar házasság előtti együttlétet de ezt nem mondja ki? Csak tipp.
25F
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem mondta.
Olyat mondott hogy ha szeretsz lenyeled és inkább az orál érdekli.
2019. jan. 17. 10:08
3/9 anonim válasza:
Szerintem az egyetlen probléma itt az, hogy képtelenek vagytok egymással kommunikálni.
4/9 anonim válasza:
Az kezdésnek elég erős lenne. Neked is van egy ilyen érzésed? :) Szórakozik veled a kedves. Ez fix.
6/9 anonim válasza:
"Olyat mondott hogy ha szeretsz lenyeled" - Nekem valaki ilyet mondana, ott érne véget a dolog, és kereshetne mást. :-)
7/9 anonim válasza:
Szerintem ő nem gondolja, hogy ti jártok. Hány évesek vagytok? Ez valami vicc?
8/9 anonim válasza:
Szeretetről szó sincs, kérdező. Még csak megdugni sincs gusztusa, csak azt szeretné, ha leszopnád. Ha van egy csöpp eszed, nem adod meg neki ezt az örömet.
9/9 anonim válasza:
Ez vagy kamu kérdés, vagy te olyan hülye vagy, hogy párod nincs a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!