Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg béna vagyok?
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Eddig nem vetted észre, hogy a pasid mennyire semmibe vesz téged és megaláz?
Most legalább végre, szembesültél a valós énjével, ha eddig ennyire vak voltál.
De sok helyen olvasni hasonlót. Nők szeretik tudat alatt, ha megalázzák őket, olyan párt választanak akitől ezt megkapják.(Legalábbis nekem ez jön le) Aztán persze nem értik mi van, Tudatosan a megértésre, gyengédségre vágynak, tudat alatt, meg az ilyen Gcikre, akik alázzák őket.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem vagy béna! Figyu, B-kategóriából a forgalmi vizsga nekem se ment elsőre. De másodjára megcsináltam. Egyedül a nagy motor vizsgáim mentek pikk-pakk. Hivatásos jogsim is megvan, ott is a C-ből első forgalmi vizsgán elhasaltam. :D Nem kell a bukásokon fennakadni, csinálni kell, gyakorolni, aztán menni fog! :)
Így karácsony után amikor kell a pénz buktatnak mindenkit. Az még a jobbik eset, ha ráhúz valami indokot. Egyik barátnőmet úgy húzták meg, hogy beszállt a vizsgabiztos és közölte, hogy "maga szőke nő, tuti nem tud vezetni". Páromat kétszer buktatták meg motorral, pedig 10 éve van jogsija és az a munkája, hogy autókat vezet, az összes KRESZ szabályt tudja ha álmából felébreszted is. :D Nevetséges.
Ha a párod nem poénból mondta, akkor elég bunkó.
Hagyd a francba az ilyen Gerilla Gorillát.
Büntesd meg úgy, hogy akkor most itt a lehetőség és segítsen neked hétvégenként, vagy szabadidejében a tanulásban:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!