Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: a szűz barátnőtökre vigyáznátok, odafigyelnétek, vagy legszívesebben letépnétek róla a ruhát, és VAD, háton fekvős rítusba kezdenétek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 13:23
11/20 anonim válasza:
Ha ez gyökérség, akkor én imádom a gyökereket <3
12/20 anonim válasza:
Csak nekem nem jut soha ilyen gyökér pasi:((((
13/20 anonim válasza:
Csatlakoznék a "gyökerekhez". :)
14/20 anonim válasza:
Egyszerűen lassabb felvezetést,több türelmet igényel.A fokozatosság sem árt.Először csak játszik vele,majd kiveri,újjazósdi és mikor már nem szégyenlősködik jöhet a dugás stb.Ha ilyen vadulós vágyaid vannak irányába,randi előtt könnyíts magadon.Úgy könnyebb a várakozás.
De sok szűz meg pont azért néz ki egy hapsit,hogy beavassa.Rájuk nem kell várni,de ugyanaz érvényes akkor is,mint amit már írtam.
15/20 anonim válasza:
Szerintem, először légy vele gyengéd, mert az a biztos..utána pedig, ugyis rá fogsz jönni, hogy mi az ami bejön neki.. :) én pl sokkal többször vágyok arra(szinte mindig), h a pasim letépje rólam a ruhát.. :P stb stb.
L/25
16/20 anonim válasza:
Úgy is tudsz rá vigyázni hogy vadul csinálod. Én lány vagyok és megbeszéltema barátommal, hogy beszélgetünk közben, nagyon nem örültem volna neki hogy ha gyengéden csináljuk.
17/20 anonim válasza:
Megbeszélném vele, de vigyáznék rá, ágyon túl is.
18/20 anonim válasza:
Ugyan már,nem csak a szüzikékre kell odafigyelni,vigyázni hanem arra akit szeretek.Úgy sem lesz sokáig szűz,utána még jobban szeresd mert többet ér az a csaj aki neked adta a szüzességét mint az aki nem.
20/20 anonim válasza:
"Gyökérre" vágyók írhatnak ;)
23f - Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!