Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkozol a pároddal? Mióta vagytok
együtt/hány évesek vagytok?
11/19 A kérdező kommentje:
2 hónapja, és heti kb 2 napot. Pedig nem lakunk messze egymástól. Nekem ez azért fura, mert eddig aki tényleg komolyat akart velem, az 100 km-ről is megoldotta, hogy majdnem minden nap lásson. Úgyhogy nem tudom, hogy komolyan vehetem-e őt, elvileg igen, elmondása szerint is és bemutatott már a családnak is, de nekem ez akkor sem kerek. Hiányzik az, hogy úgy érezzem, megveszik értem.
Nálam aki úgy éreztette, hogy megveszik értem, azt nem is lehetett később komolyan venni, hisz mindig talált mást helyettem. :) Vagy csak rájött, hogy mégsem szeret. A mostani barátom velem se érezteti, hogy megveszne értem, viszont eddig ő az egyetlen aki komolyan veszi a kapcsolatot.
2019. jan. 12. 17:00
13/19 A kérdező kommentje:
#12 Hm, érdekes, nekem épp ellenkezőleg voltak eddig, aki már az elején is megveszett, az a kezemet is megkérte volna, akiknél pedig bizonytalannak éreztem a dolgot..ott sajnos ki is derült, hogy nem ok nélkül :D
Változó. Általában heti 3x- péntek, szombat, vasárnap.
De mostanában kevesebb a munkája, úgyhogy hét közben is el tud jönni egy kávéra.
3 éve vagyunk együtt.
21/L 29/F
2019. jan. 12. 17:23
Mondjuk kérdés mit értünk, a heti hány találkozón? :)
Ha naponként számoljuk, nálunk heti 4 nap biztosan van. Viszont, ez csak heti 2 találkozó, mert együtt is alszunk.
2019. jan. 12. 17:28
Vannak emberek, akik nem igénylik a sok találkozót, még akkor se, ha nagyon szeretik a másikat. Például én. Nekem heti 1 is elég. Ilyen vagyok, más is simán lehet ilyen, szóval szerintem ne aggódj, ha nem akar pl heti 4× találkozni.:)
2019. jan. 12. 18:45
17/19 anonim válasza:
Majdnem minden nap (iskola miatt)
Én 13 ő 14.
4 hónapja és pár napja.
2019. jan. 12. 19:27
4 és fél hónapja. Sajnos csak havonta egyszer, max. kétszer tudunk találkozni, egy-egy hétvégére, mivel kb. 220km választ el minket egymástól, de mindketten komolyan gondoljuk, szerelmesek vagyunk a másikba, úgyhogy a távolság a legkevesebb.
18 évesek vagyunk.
2019. jan. 12. 23:02
19/19 anonim válasza:
Mi 8 hónapja vagyunk együtt és heti háromszor találkozhatunk (hétköznap 2 óra hétvégén engednek többet néha).
16/L
2019. jan. 13. 19:12
Kapcsolódó kérdések: