Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért kódolhat le párom szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kódolhat le párom szinte mindent a mobilján, rosszra gondoljak?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni, hogy bizony volt már rá példa, hogy valaki lány hívogatta, vagy hogy kis kavarás féle úgy derült ki, hogy a mobilban megláttam - akár direkt néztem meg mert zavart hogy mi lehet, vagy csak úgy. Aztán volt valami hasonló eset vagy más nem is tudom, mondta hogy nem tetszik neki, hogy belenézek le fogja kódolni... aztán lenyugodtak a dolgok, s most úgy jött elő, hogy olyan gyanús csörgetése volt... még azt kell tudni, hogy nagy mobil fun, sokat olvas róla és töltöget és alakítgatja a mobilját, s mind e közben, hogy pl. valamit kipróbáljon, az enyémet néha simán használgatja, de engem nem zavar, nincs semmi titkolni valóm.

Egyszer volt, hogy megkérdeztem, mért kell így lejelszózni, azt mondta mert a munkatársai néha megnézegetik a mobilját, s azt olyan dolgait ne láthassák meg... hát most nem tudom, de régen volt rólam is pucér képe a mobiljában.

Lehet hogy most már másról van??? 6 éve együtt, 1 éve együtt lakunk, s sajnos mindig is úgy gondoltam/tapasztaltam, hogy a lányoknál nagy dumás, de kérdés, hogy van-e ennél több, mit tegye, utálom a bizonytalanságot, becsapást.

Köszi előre is a tapasztalatokat, tanácsokat!

2008. nov. 7. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem,ha adott már okot a féltékenységre,akkor Ő nem akadhat ki azon,ha nem bízol benne 100%-ig.Valamikor,ha a Te mobilod használja,csak úgy mellékesen kérd meg rá,hogy Te is belenézhess az övébe.Nem végigolvasni az sms-eket,csak,hogy kivel váltotta őket,meg a képeket,azokat végül is miért ne nézhetnéd meg,esetleg a hívásait..stb..Ha nagyon mereven elutasítja,hogy hozzányúlj a telójához,akkor tuti,hogy olyasmi van benne,amit nem szeretné hogy Te lássál.

De nekem az a véleményem,ha nem bízhatsz meg benne,akkor kár rá pazarolnod az idődet a fiatalságodat.

Keress olyasvalakit,aki méltó a bizalmadra,nem csal meg,és viszont szeret Téged,ahogy Te Őt.

Ugyanis,ha én nem akarom,hogy engem hívogassanak,mert szeretem a páromat,akkor nem hívogatnak,sőt nem tud senki rám akaszkodni,csak ha én is akarom.Szóval a zaklatás dumát ostoba aki beveszi.Ha egyoldalú egy kapcsolat,abban nagyon lehet szenvedni,nincs semmi értelme.Nem lehet egy életen át bizalmatlanságban élni,mindig azt lesni mikor hívogatja valaki.

2008. nov. 7. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már gyanakszol az nem jó,ha nem bizol benne kérdezz rá.Mutassa meg ott előtted mik vannak a mobilján ,ha nincs titkolni valója megteszi-ha meg nem akkor vaj van a füle mögött.Légy határozott!
2008. nov. 7. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Nem akarlak elkeseríteni, de én is ezt csináltam régen az akkori barátommal. Igen, nőként kissé szabados voltam, bár ez nem megcsalásban merült ki, hanem flörtölésben. Sosem mentem el még a csókig sem, bár kísértés volt. Én is kódoltam a mobilom, nehogy elolvassa az sms-eket, stb.; Azóta találtam egy olyan férfit aki bőven elég nekem minden szempontból, és nincs szükségem mással való flörtre. Ezzel nem azt akarom mondani hogy kevés vagy neki , honnan tudhatnám, csak a történetemet fejeztem be.

Kívánom a legjobbakat! ili

2008. nov. 7. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:

de mért kell ezt csinálni, mért nem lehet egyenesen lerendezni a dolgokat? KEdves utolsó, Te is akkor mért nem fejezted be azt a kapcsolatot, ha láttad flörtölni akarsz, tudtad, az úgy nem túl okés. Mért nem tudnak az emberek egyenesek lenni, s szörnyű ezt kapni attól akit úgy szeret az ember mint még senkit.

S sajnos sok embert láttam ezt csinálni, sokáig megtartotta a korábbit párját is pedig már elkacsingatott, csomó ideig húzta a másikat, ahelyett hogy korrekt lett volna, és előbb hagyták volna egymást békén.

Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom, hogy akkor ő maga, meg merné-e mutatni a mobilját.

Remélem nem fogok csalódni, mert akkor ketté szakad a szívem, s nem bírom elhagyni...

2008. nov. 7. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló vagyok. Azért nem mondtam meg neki, mert nagyon kényelmes volt, volt egy rendes élettársam, akivel éltünk egy nyugodt életet, amiben semmi izgalom nem volt. Szerettem sokáig, de egy idő után lapos lett a kapcsolat, de szakítani azért nem könnyű, sajnáltam mert tudtam hogy nagyon szeret. Egy idő után elkerülhetetlen volt, mert nem vágytam már semmire vele kapcsolatban. Nagyon nehéz volt neki, meglepő módon nekem is majd 6 hónapig tartott mire túl lettem rajta. Azóta egyébként eltelt 6,5 év és baráti kapcsolatban vagyunk.
2008. nov. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!