Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok az előző nőjére?

Figyelt kérdés

Nem tudom aludni mert megint szóbakerült a párom előző nője. Sose voltam féltékeny de ebben a kapcsolatban ez teljesen magától jött szerintem nem ok nélkül lettem az.

Mikor mi összejöttünk ők meg napi szinten beszéltek pedig két éve szakított vele a nő. Elújságolta neki a párom hogy vagyok, és mennyire örül neki, hogy ilyen nőt tálalt mint én. Akkor még csak furcsálltam hogy mindenről beszámolnak egymásnak, mivel én az exemmel 7 éves párkapcsolatot szakítottam meg valamivel több, mint fél ével azelőtt, hogy összejöttem a jelenlegi párommal.

A nő jóideig továbbra is írogatott a páromnak, hívogatta őt telefonon, volt hogy hajnali 1kor és egyéb lehetetlen időpontokban. Elújságolta, hogy lett új pasija, aki milyen csodás és hogy össze tudjak egyeztetni a napjaikat stb. Meg próbálta magához invitálni a párom, hogy maradtak ott cuccai vigye el és egyéb kamu dumák. Miután a párom írt neki, hogy ha ennyire fontos én megyek a közelbe hivatalos ügyben másnap, beugrunk érte együtt, már nem válaszolt vagy meg volt sértődve.

Na de ezek alapján nem is lennek féltékeny hiszen a párom viszonylag helyen kezelte a dolgot.

De állandóan előjön, hogy ennek a nőnek milyen volt a testalkata, hogy az enyém mennyire hasonlít (nem is igaz), hogy senki se gondolta milyen gátlástalan az ágyban, mert teszi az ártatlant, nekem meg állandóan szexuális kisugárzásom van, de az milyen már amikor egy nőről senki nem gondolná, hogy mekkora dög az ágyban. Hogy hasonlít a puncink, pedig ez sem igaz (láttam véletlenül a képét a gépén mikor szülinapjára kerestem képet a tortájára) ez mondjuk elég rosszul esett mert alapból komplexusaim vannak ezzel kapcsolatban, eleinte megnyugtatott hogy olyan majd miután megláttam hogy ég és föld a kettő azóta ez méginkább kétségbe ejt. Aztán az elején azt is mondta hogy ő erőltette az anális és az orális szexet, de ő azt mennyire nem élvezi, majd kiderült, hogy mégis, kb megszállottja mindkettőnek(mármint kapni szereti). Meg hogy mennyire szereti a párját kényeztetni, sokkal fontosabb a nőt ráhangolnia a szexre és az orgazmusa mint a sajátjáé. Ez az első három hétben nálunk is igaz volt, ma már nem érdekli de az előző nőjénél állítása szerint így volt. Ja és ez is: eleinte napi 2-3x is nekem esett, ma már csak heti 1x, míg az exét évek múlva is minden alkalommal dugta amikor csak lehetett.

Igazából csak kipanaszkodtam magam. Ha elolvasta valaki ezt a kisregényt és ír egy két mondatot, véleményt annak örülök! Csak őszintén, lehet én vagyok a bolond és eltúlzom, ezt is szívesen veszem.

2019. jan. 11. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
De te tovabbra is együtt vagy vele, tehat neked ez tokeletes megfelel. Tovabbi kellemes megalazodast.
2019. jan. 11. 06:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki huzzon vissza akkor az exehez ha annyira "hianyzik" neki ha még neked is ezeket mondogatja.. ki a franc kivancsi arra, hogy ki mit es hogyan csinalt az elozo kapcsolataban..(ilyen temaban persze) en megmondanám neki, hogy még egy hasonlitgatas vagy barmi h takarodas akkor oda vissza! De engem ne hasonlitgasson senki senkihez!
2019. jan. 11. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
na, kb. én akkor hagytam volna ott a pasim, amikor megláttam volna a telójában képet a z ex p...járól.—— gusztustalan. Az meg hogy kivel mithogyan, összehasonlítgatni, éstuti , hogy az exét naponta d....ta....áá. Veled, meg a pasiddal is vannak gondok kérdező.
2019. jan. 11. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

Sok a rizsa. Aki ennyire ossze van nove az exevel azzal szakitani kell.

NEM, nem kell megbeszelni, mert ezt nem lehet. Nem kell hataridot adni, mert ugyse fog valtozni. Felallsz, elmesz. Az eletben nincs mindenre megoldas, gyogyir, vannak veszett ugyek, ez az.

2019. jan. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!