Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
A ferjem ma nagyon megbántott, óriásit veszekedtünk, és nem tudtuk még beszélni mert mennie kellett gyakorlatra.
Bővebben : hétfőn sajnos kirúgtak a munkahelyemről, nem volt egy nagy munka, csak azért dolgoztam ott hogy legyen időm közben suliba is járni. Jó volt a fizetés, de a munka viszont szörnyű... Mindegy, azért kicsit rosszul esett hogy kirúgtak, kollégám szarkeverése miatt, de már úgy néz ki találtam is egy jobbat ennél. 3 napja vagyok itthon, ami mondjuk abból a szempontból jól jött, hogy nagyon fáj a derekam (volt egy tájog a popsim és derekam között, műtöttek vele a gerincvelőmbe adott epiduláris érzéstelenítést elrontották, 6x szúrtak meg, azóta minden időváltozásnál fáj) és akartam egy picit pihenni. Nem takarítottam, meg mondom frankón, nem volt kedvem, majd meghaltam úgy fájt a derekam, csak nagyjából pakoltam össze. És ma pedig elkezdett veszekedni velem hogy miért nincs kitakarítva ha már itthon vagyok, ő is jár gyakorlatra és dolgozni attól még hogy fáj mondjuk a térde. És hogy a kutya széthordta a játékait (kölyök) miért nem hajolgatok le érte.
Szerintem borzasztó szívtelen volt, amúgy se talált jó kedvemben, és egyébként is legalább 1 hete olyan furán viselkedik... Olyan hidegen.
Szerintem valami más baja lehet igazán, hisz amúgy egy igen megértő és kedves ember. Eddig olyan páros voltunk, hogy jóban - rosszban, mindig segítettük egymást, ő a legjobb barátom is egyben. Mindent közösen csináltunk, a takarítást is.
Viszont ez tényleg komolynak tűnt, ha nem is volt nagyon komoly a vita tárgya, ő nagyon más volt.
Azt kizárnám hogy van valakije, nem hiszem el hogy megtenné velem ezt. Inkább arra gyanakodok, a hideg, visszahúzodó, idegen viselkedése miatt hogy már nem úgy szeret, vagy már unalmas vagyok...
Szerintetek?
Egyébként 5 éve vagyunk együtt, most a napokban lesz a 3. Házassági évforduló. :(
Ha 1 hete hidegen viselkedik, akkor valóban a kupi volt az utolsó csepp.
Tehát valóban más baja van.
Hogy mi, arra csak tippelni lehet, te élsz vele. Neked kell ezt megbeszélni vele.
Lehet frusztrálja, hogy nincs munkád, csak nem meri megmondani.
Vagy tényleg van valaki más az életében. A helyedben ezt sem zárnám ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!