Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasiknak egy idő mulva lesz vmi heppje és szakitanak?
Problémamentes szerelem minden esetben. Nekem rozsaszin köd, elvagyunk, minden stimmel, minden jo
Es aztán:
-egyik exem natur nekikezdett mellettem csajozni, megcsokolt mást, randikra ment, az, hogy megbàntott, szakitok, meg sem hatotta (2 év volt együtt)
- másik exem egyszercsak fejébe vette hogy megbizhatatatlan vagyok, már pasira sem nézhettem, szoszerint belebetegedett a féltèkenységbe mint aki megőrült és ezért kidobott (4 év volt)
-harmadik fejébe vette hogy nem jövök ki az anyjával (mondtam hogy en nem akarok veluk élni, max külön a párommal)nem stimmelünk, kidobott, de ugy mint aki soha nem is volt belém szerelmes (fél év volt)
Egy tökéletes kapcsolatban miért kattannak be hirtelen?
Semmi problema nem lett volna ha ők maguk nem kreálnak problemat.
Elsővel a szex is változatos volt, oka sem volt megcsalni.
2. alaptalanul volt féltékeny
3-nak meg inkább az anyja kell
En ezt nem értem
Nőknél is van ilyen nem csak férfiaknál.
Exem pl jódolgában mikor én a családért külföldön dolgoztam, unalmában megcsalt. Ez milyen szerinted?
Egyszerűen trágya emberek, nincs ezen mit agyalni.
Mindezt úgy hogy sose beszéltem vele csúnyán, nem bántottam, minden heppjét elnéztem. Más pasi már rég ki.baszta volna olyan dolgok voltak. Na de mindegy, csak azért írom hogy ettől még nem kell álltalánosítani. Vannak normális férfiak, és vannak normális nők is.
Ok az első gyökér volt.
2. Gyakran néztél pasira? Fiúbarátok?
3. Lehet, az indoklás volt olyan, nem tudhatom.
32/f
sok embernek nincs tartása..
nemtől függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!