Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szeretek valakit, de a szüleim és az erkölcsi viszonyok miatt nem lehetek az övé?

Figyelt kérdés

Van egy férfi 26 éves, és egy éve ismerkedtünk meg az utcán már a legelején nagyon vonzódtunk egymáshoz, viszont hamar kiderült, hogy több barátnője is van.

Aztán szakítottam éppen emiatt vele. és elrelt négy öt hónap megint találkozgatni kezdtünk persze lefekvés nélkül (előtte se szeetkeztünk, egyáltalán semmikor se azeretkeztem még) aztán megint rgy két hónap szünet és moat megint úgy áll hogy látni akarom és ő is engem. Külföldi és június után valószínűleg soha nem látpm mert befejezi az egyetemet és visazamegy az országába.

Viszont amit mindenkinek tudnia kell az az, hogy én nagyon nagyon elakartam őt felejteni és agyban tudom hogy ez lenne a legjobb. Ha rgyszerűrn soha többé nem találkoznék vala, de amikor ez a szó eszembe jut, hogy soha, akkor egyszerűen elsírim magam. Nagyon szeretem, viszont ő nem szeret viszont. Neki valószínűleg csak szexre kellek meg hogy valaki lelkitársa is legyen valamennyire... De ez így mégsem jó hogy csak szexre összejárnék vele, úgy hogy még szűz vagyok. Úgyhogy nem tudom mit tévő legyek.

A szüleim nem támogatják ezt a kapcsolatot.

A másik meg az, hogy nem tudom mit várjak egy kapcsolattól, mégha lenni is normális, folyton attól félnék hogy hátbaszúr, megcsal, vagy valami... A mostaninál legalább tudom hogy megcsal és hogy mire kell számítanom nála.

Valaki lrgyen szíves mondjon valami okosat, amivel nem szomorítja el túlzottan a lelkemet

Előre is köszi a választ!!!

2019. jan. 5. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezt az oldalt. A bizonytalanoknak azt tanácsolják, hogy hallgassanak a szívükre, hiszen abból csak jó sülhet ki, amikor meg már megvan a baj, akkor meg megy az, hogy "megérdemelted, mert ilyen naiv kis p...csa vagy"

Én azt tanácsolom, hogy képzelj el egy ilyen személyiségű pasit egy olyan női ismerősöddel, akit szeretsz. A legjobb barátnődnek kívánnád, hogy egy ilyen tipikus macsó csak úgy kedve szerint használja? Örülnél, ha a jövőbeli lányod csak valaki játékszere lenne?

Tartsd többre magad ennél, még akkor is ha tombolnak a hormonjaid.

2019. jan. 5. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Plusz... Az irományodból nem is úgy tűnik, mintha a szüleid lennének a legnagyobb problémád. Bekezdéseken keresztül soroltad hogy miből tudod, hogy ez a pasi egy segg, szóval ebből az jön le, hogy nem a szüleiddel csatározol, hanem az ösztöneiddel, és a józan eszeddel, a szüleidet pedig csak kifogásként használod.
2019. jan. 5. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Annak örülnék ha a lányom döntés képes lenne,és szerelmi kapcsolatban lenne ahol jo együtt lenni ,szeretkezni akár,és nem érzi magát bűnösnek mert együtt vannak a párjával.. És nem tartaná a szexet elve bűnnek kötelességnek kizárólag a szaporodásért,mert nem nevelném ezt az ökörséget bele és a szolgalelkűségét se,és a gondolatait se ellenőrizném,nem választanék neki férjet...

36N

2019. jan. 5. 17:44
 14/18 A kérdező kommentje:
jó és akkor moat mit csináljak? már letiltottam aztán feloldottam aztán ő tiltott le és csináltam egy új FB profilt hogy tudja vele beszélni... tényleg harcolok azért hogy jó döntést hozzak és tényleg nem akarom neki beadni a derekam de a saját erőmből aligha bírom egy két hónapig hogy be írjak rá ne beszéljek vele stb...
2019. jan. 5. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Itt nem az a baj hogy a szex bűn, hanem hogy "Nagyon szeretem, viszont ő nem szeret viszont. Neki valószínűleg csak szexre kellek meg hogy valaki lelkitársa is legyen valamennyire"

Egy tininek, aki tanácsot kér tényleg fantasztikus ötlet azt tanácsolni hogy menjen bele egy szexkapcsolatba egy olyan felnőtt férfival, akiről ki is derült hogy "több barátnője van".

Tényleg zsenik látogatják ezt az oldalt bmeg...

2019. jan. 5. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt se tudod mit akarsz itt kezdődik a baj....

hiába vagy 18 de 12 szinten állsz agyilag,aki egy döntést nem tud meg hozni önállóan,hála a szüleidnek akik gondlom mindent döntés meghoznak,ne menj bele szexkapcsolatba semmilyenbe ne menj bele,keressenek neked a szüleid valakit aztán eljegyzés után szexelj és menj hozzá szerelem nélkül...

És ezek szavazhatnak...

36N

2019. jan. 5. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne tedd! Várj meg egy még jobbat aki legalább nem aláz meg azzal, hogy nyíltan vállalja, hogy te neki csak egy vagy a sokból!

A szüleid előtt pedig emelem kalapom.

2019. jan. 5. 21:27
 18/18 Rockarc ***** válasza:

A helyzet az, hogy sokan megbanjak azt, hogy lefekszenek valakivel, mert ...

A te eseted is ilyen, van egy jol korulirt indokod, ami miatt ugy erzed, hogy meg kell tenned.

Sokan meg nem banjak meg sose. En nem tudom te melyik tipusba tartozol, de a nagy csalodasok mindig az ilyen elidealizalt "szerelembol" lesznek. Ha ram hallgatsz, akkor elengeded a temat, de persze ez a sajat dontesed. Majd ket honap mulva lessuk a kovetkezo kerdesed.

42F

2019. jan. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!