Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják arra a nőre hogy femina, aki nem türi hogy megüssék? Többi lent.
Figyelt kérdés
Alap h nem ütöm meg akit szeetet tisztelek,mit kéne tenni, tűrni megvárni mig meg is rugdos,mert megteheti? Vagy megkéne köszönni,kérni h erőszakoljon is meg? Apám hozzám vágta h femina vagyok,mert kidobtam a pasit aki kezelt emelt rám,csak azért mert megkértem h legalább tiszteljen meg azzal h nem csal meg hanem szakit egyenesen. Erre kaptam a pofont,h fogjam be,otthonra jo leszek,de ő férfi.. Hát kitettem az albérletől tesom segitségével,amit én fizetek ő csak beköltözött rám, apám erre lefemimázott és voltak obcén szavak,nem irnám ide le,trágár, a tesom meg nővédő csicskának nevezte,Anyát is ütötte,kiskorunkban minket is, de tesóm anyát magához költözette mikor lelépett és lett jo munkája lakása.. Normális az ilyen szülő? :( Sirni tudnék,h egy apa a lánya bántalmazását pártolja..2019. jan. 4. 11:51
11/13 anonim válasza:
A legjobban tetted magaddal. Sajnos azok a nők vagy akár férfiak akik nem lépnek ki egy bántalmazó kapcsolatból később nagy árat fizetnek. Ismerek ilyet sajnos. Az első ütésnél lépni kell!
Az ilyen apa egy barom!
12/13 A kérdező kommentje:
Egyre több pasi hangoztatja ugyan azt mint jo apám,h a nő a verést erőszakot nemierőszakot nem köszöni meg hálákodva akkor libsi femina. Vannak normális férfiak?
2019. jan. 5. 22:15
13/13 anonim válasza:
Nem értem miért csodálkozunk ezen amikor csodas parlamentünkben csupa szív szexista f.@szok ülnek akik lenézik a nőket és kevesebbre tartják
Ferfiak persze hogy azt a mintát veszik fel amit nagy okos politikusoktól látnak meg a majmoktol akik ott vannak
Vannak kivételek de ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!