Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják arra a nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják arra a nőre hogy femina, aki nem türi hogy megüssék? Többi lent.

Figyelt kérdés
Alap h nem ütöm meg akit szeetet tisztelek,mit kéne tenni, tűrni megvárni mig meg is rugdos,mert megteheti? Vagy megkéne köszönni,kérni h erőszakoljon is meg? Apám hozzám vágta h femina vagyok,mert kidobtam a pasit aki kezelt emelt rám,csak azért mert megkértem h legalább tiszteljen meg azzal h nem csal meg hanem szakit egyenesen. Erre kaptam a pofont,h fogjam be,otthonra jo leszek,de ő férfi.. Hát kitettem az albérletől tesom segitségével,amit én fizetek ő csak beköltözött rám, apám erre lefemimázott és voltak obcén szavak,nem irnám ide le,trágár, a tesom meg nővédő csicskának nevezte,Anyát is ütötte,kiskorunkban minket is, de tesóm anyát magához költözette mikor lelépett és lett jo munkája lakása.. Normális az ilyen szülő? :( Sirni tudnék,h egy apa a lánya bántalmazását pártolja..
2019. jan. 4. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban tetted magaddal. Sajnos azok a nők vagy akár férfiak akik nem lépnek ki egy bántalmazó kapcsolatból később nagy árat fizetnek. Ismerek ilyet sajnos. Az első ütésnél lépni kell!

Az ilyen apa egy barom!

2019. jan. 5. 14:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyre több pasi hangoztatja ugyan azt mint jo apám,h a nő a verést erőszakot nemierőszakot nem köszöni meg hálákodva akkor libsi femina. Vannak normális férfiak?
2019. jan. 5. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem miért csodálkozunk ezen amikor csodas parlamentünkben csupa szív szexista f.@szok ülnek akik lenézik a nőket és kevesebbre tartják

Ferfiak persze hogy azt a mintát veszik fel amit nagy okos politikusoktól látnak meg a majmoktol akik ott vannak

Vannak kivételek de ritka

2019. jan. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!