Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni vagy maradni?

Figyelt kérdés

Férjemmel külföldön élünk. Eddig minden rendben ment, viszont terhes lettem (tervezett baba).

Nos azóta folyamatosan azon kattogok, hogy haza szeretnék költözni, mert nem tudom elkèpzelni, hogy itt neveljek gyereket. A férjem hallani sem akar a költözésről, mert szerinte pont ezzel tennénk rosszat a babának ès magunknak is. De èn meg teljesen máshogy làtom.

2019. jan. 4. 11:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Németországban is tudtommal nem vagy otthon évekig a gyerekkel, néhány hónap után ott is visszaállnak a nők, de szerintem ez arrafele benne is van a "megszokottban".

Szerintem ezért ne boríts mindent. Igen, itthon e gyerekkel 3 évig otthon ülhetsz,de éhen halsz a GYED/GYES-en, ugyanaz van, mint kint, csak pepitában. MINDENHOL DRÁGA a gyerek és MINDENHOL szívás ha kiesik valaki keresete.

Ne pánikolj, hanem kezdj el inkább költségvetést tervezni, átnézni, hogyan tudtok ezen átlendülni a férjeddel. Költözni most meg plusz stressz meg még egy jó nagy költség.

30N

2019. jan. 4. 13:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!
2019. jan. 4. 13:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Bayern megyeben 170€ euro a bolcsi havonta

reggel 8tol 3ig.

Adovisszateritesnel nagyja visszajön.

2019. jan. 4. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tudsz olyan vállalkozást indítani, amit otthonról tudsz üzemeltetni? Esetleg a férjeddel együtt valami vállalkozást elindítani? Mi Ausztriában élünk vidéken. Nagyon sok a kis, családi cég, így rögtön van munkája az egész családnak.
2019. jan. 4. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem,hogy azt írod mindent megbeszéltetek,tervezett a baba ennek ellenére mégis most jönnél haza.Ha mindent előre lebeszéltetek,akkor mi ez az ellentét köztetek??Akkor.mégsem beszélgettek?
2019. jan. 4. 14:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Mondani könnyű mint átélni, kedves előző. Ugyanis hiába beszélsz át mindent a másikkal, beúszhatnak gikszerek, olyan dolgok, amikkel nem számolsz. Én értem a kérdező nézőpontját, hiába beszélték át a dolgokat, jöhetnek most olyanok, amik újdonságok és amikkel nem számoltak.

Mindezek után én is azt mondom, hogy maradjatok kint kérdező. Itthon katasztrófa az egészségügy, (szerintem) kint ennél azért jobb. Bár kérdés mit dolgozik a férjed, ha olyan munkában aminél hasonló fizetést kapna itthon is, akkor az itthoni házépítés tényleg olcsóbb.

Saját rokonaimnál volt az, hogy Angliából hazaköltöztek és csodálkozva kérdeztem miért. Mire elmondták, hogy olyan munkájuk van, aminél nagyjából ugyanannyi az itthoni fizetésük mint a kinti. Csak kint sokkal drágább megépíteni egy házat, mint itthon, így itthon kezdtek el élni. Viszont ő az informatika olyan területén dolgozik, amit itthon is jól megfizetnek. Ha viszont a férjed orvos, vagy tanár, jobb ha kint maradtok.

2019. jan. 4. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Márpedig, ha ezt megterveztétek, akkor biztos utánanéztél ennek a témának (9 hónap otthon maradás, bölcsi/ovi mennyibe kerül). És mégis belementél abba, hogy akkor oké, jöhet a baba. Akkor nem értem mi a probléma? Meg miért akarsz két-három évet otthon lenni a gyerekkel? A 9 hónap nem elég?
2019. jan. 4. 23:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia! Csak kíváncsiságból kérdezem, mi történt azóta veletek? :) Kint maradtatok? Vagy hazajöttetek?
2021. okt. 10. 22:46
 19/20 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó!

Ne haragudj, csak most látom a kérdésed.

Kint maradtunk, azóta már megszületett a második babánk is. 😊

2022. febr. 7. 15:24
 20/20 anonim ***** válasza:

De szuper!

Nagyon köszönöm hogy válaszoltál!:) Örülök hogy megoldódott:)

2022. febr. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!