Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet tartunk a barátommal, tudja, hogy beteg vagyok mégsem látogat meg. Ezek szerint már nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Nem akart szakítani csak mostanában folyton veszekedtünk így szünetet tartunk. Én le betegedtem meg fáztam és a petefészek cisztám is ki újult így ágyban vagyok. Fel hívott,hogy hogy vagyok de nem látogat meg. Erre a kapcsolatra már igyak hideg vizet? 21L2019. jan. 3. 18:49
11/24 anonim válasza:
Veszekedni azt tudsz, de amikor olyan helyzetbe kerülsz, azt várod, hogy egy csettintésedre loholjon az ágyadhoz, mint egy engedelmes kiskutyus. Ne csak akkor legyen már szükséged a másikra, amikor bajod van és segítség kell, mert ez rohadtul szánalmas.
12/24 anonim válasza:
Ha nem érdekelnéd, akkor nem jelentkezett volna. Most pihenned kéne meg gyógyulnod, nem fa.. gokon agyalnod. Amúgy meg ha fontos vagy neki, rendbe tudjátok hozni, ha meg nem, nincs értelme. Ez a szünet dolog is eleve értelmetlen. Ha jobban leszel, beszéljétek ezt meg, még egyszer utoljára.
13/24 anonim válasza:
Igazi hisztis pcsa vagy, aki királylánynak képzeli magát. Ha lepattintasz egy pasit, mert nem felel meg az igényeidnek, akkor azt is értékelhetnéd, hogy egyáltalán felhívott. A legtöbb azt se tette volna meg.
14/24 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban nincs veszekedés, hanem viták vannak (észérvekkel, másikat meghallgatva, kompromisszumra törekedve).
Egy normális kapcsolatban nem tartanak a felek szünetet.
Nem mondanám azt, hogy veszve van minden, de itt gyökeres változásra lenne szükség a kettőtök közti kommunikációban! Legyetek már értelmesebbek az ovisoknál! 😃
15/24 anonim válasza:
Mégis mi miatt haldokolsz a megfázás vagy a ciszta? Egyik sem olyan nagy durranás, hogy az exed (peersze, tudom, szünet, hogyne) rögtön ugorjon.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem haldokló de ha igazán számítanék igenis az lenne az első dolga, hogy itt legyen velem mikor gyengélkedem, én fordított helyzetben ezt tenném.
2019. jan. 3. 20:05
17/24 anonim válasza:
Jó, azèrt egy megfázás nem olyan nagy dolog. Amúgy meg ha szünetet kèrt, akkor eleve nem szeret már, csak a szakítást odázza. Ennyi.
18/24 A kérdező kommentje:
Pedig azt mondta szeret, csak most mindkettőnknek jobb külön. 🙁 Hazudott
2019. jan. 3. 20:14
20/24 A kérdező kommentje:
Későig dolgoznak, fáradtan jön haza alig lehet hozzá szólni emiatt sokat veszekedtünk mostanában. Illetve állítólag szerinte nagyon csúnyán beszéltem vele egy vita alkalmával és akkor hagyott itt.. Már 4 napja
2019. jan. 3. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!