Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Építőiparban vezetőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Építőiparban vezetőként dolgozó nő vagyok. Sajnos minden kapcsolatomban átveszem a nadrágot, ami miatt végül befuccsolnak. Hogy lehetnék finomabb, asszonykásabb?

Figyelt kérdés

Családi vállalkozást én viszem tovább, egész életemben keménynek kellett lennem, mind a munkámban, mind a magánéletemben. Határozott, fizikailag is jól terhelhető, erős független nő vagyok, ami tetszik amúgy a férfiaknak, mert mellette szexuális kisugárzásom van, vonzónak tartanak. Imádok törődni a férfival aki mellettem van (azért nem egyetlen egyről beszélek, mert ez a gond nem csak most, az aktuális kapcsolatomban van jelen, hanem a múltban is mindig gondot jelentett), tehát szeretek sütni, főzni ha van időm. De nem tudok úgy bújni, simogatni, finomkodni, mint a többi nőtársam. Szeretem, ha kézben tartom a dolgokat és minden a megszokott napirendem szerint zajlik. És ez rettentően hátrányos párkapcsolat szempontjából.

Végre olyan férfiba botlottam, aki kemény, erős, nem csak fizikailag, hanem lelkileg is. Gondoltam végre valaki aki majd irányít, aki terel, aki eléri, hogy én legyek a sebezhető gyenge nő. De nem ez történt. Én irányítom a mindennapokat, én kezdeményezem és irányítom a szexet, én vezetek, én csinálok gyakorlatilag mindent, ugyanúgy, ahogy a korábbi kapcsolataimban. Tudom, hogy neki is jólesne egy gyengéd érintés, meg nem is tudom még mi (nyugodtan leírhatjátok mi esik jól nektek, Urak). Én is nagyon szeretném, de egyszerűen fogalmam sincs mit-hogyan tegyek, csak szexuálisan tudok érzékeny lenni, de az nem minden és ráadásul ott is az én kezemben az irányítás. Bárcsak lenne egy férfi aki rávezet, hogy miként adjam meg magam. Mit tehetnék?

2019. jan. 3. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Muraközi kancából hogy váljak kedves nyuszikává? Ez nem fog menni. Miért nem fogadod el magad? Miért akarsz megváltozni?

Ha a muraköziséghez tartozik 120 kilogram is, akkor abból lehetne faragni néhány grammot. Az a gondod, hogy nem marad meg melletted férfi? A leírtak alapján erős(zakos) lehetsz. Biztosan kell neked társ. Nekem pl. nem kell összbótorozásra nő. Senkit nem szeretnék kerülgetni a lakásban. Néha némi közös program, hogy ne legyenek teljesen magányosak a hétvégék.

2019. jan. 3. 15:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Külsőre nem mondanád meg hogy muraközi kanca vagyok a magam 63 kilójával és 173 centi magasságával inkább szoktak őzikének nézni, aztán meglepődni.
2019. jan. 3. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
173/63 a legjobb! Ha még ehhez szép arc is jön akkor huh.... A problémádra választ csak a párod tudna adni, hogy miben kellene változtatni hogy nő szereped legyen mellette. Beszélj vele erről és együtt találjátok megoldást.
2019. jan. 3. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Keress párt valamilyen más területről.

Lehet hogy az építési területen te vagy az ász, de mondjuk egy orvos vagy egy sportoló mellett nem biztos hogy a műszaki területről hozott dominanciád érvényesülni tud.

2019. jan. 3. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Juuj nagyon le leszek szólva!

De én azt gondolom,hogy igenis van női és férfi szerep (te is vágysz rá),ha megbolondulunk akkor is azt szeretnénk mi nők,hogy lehessünk gyengék!

Szerintem pl. otthon ne tudj jobban füvet vágni,autót szerelni,ne legyél jobban képben “pasis” dolgokkal kapcsolatban. Lehet jobban tudod,de tartsd meg magadnak (ne heréld ki,a férfiak büszkék). Pl ha a férjemmel elmegyünk vásárolni és cipekednék szól hogy Haho én vagyok a férfi. Mindenki tudja,hogy elbírom , de hogy érzi magát mellettem? Vagy,ha pasi dolgot kéne csinálni akkor azt kérni kell vagy javasolj . Pl .: szerinted nem kéne olajat cserélni a kocsiban? Azt milyen gyakran szokták?

Ezek apróságok,de a hétköznapok könnyebben mennek majd

2019. jan. 4. 00:47
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

# 15

Szóval tettest magad hülyének, hogy a pasid jobban érezze magát? Ez a "női szerep", amiről beszélsz?

:D

2019. jan. 4. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

#15 vagyok

Nem erről beszéltem.....

Hanem,hogy szerintem van női téma ész szerep,ahogy férfi szerep és téma! Pl. hogy néznél a Párizsra,ha jobban tudna a barátnőiddel a sminkekről ruhákról egyebekről beszélni vagy tájékozottabb lenne az olyan témában amihez neked nőként többet kéne érteni. Nyilván senki sem buta liba itt szóval a fent felsorolt téma csak példa volt!

Kérdem én,hogy akkor mitől férfi egy férfi és mitől nő egy nő???

Soha nem leszünk egyformák ! Hisz a lábunk között más van ez behatárolja a dolgokat! Ha tetszik ha nem

2019. jan. 4. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!