Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas kapcsolat ellen mi a teendő?
Ti mivel szoktatok frldobni a hétvégéket, illetve a hétköznap delutanokat hogy ne legyen egyhangú az egész együttlét?
Huszonévesek vagyunk párommal , kb fél éve költöztünk össze, de hétvégén hangoztatta hogy unatkozik .. na hirtelen semmi nem jutott eszembe mit csinalhatnánk (intim szórakozás már reggel megvolt ha valaki azt tanácsolná 😀) maradt a tv meg a delutani szunya.. moziban nem ment semmi jó, sétálni hideg volt. Kártyát nem szereti.
Őszintén szégyellem magam, nem tudom feldobni a hangulatot és nem szeretném ha unalmas lenne a kapcsolat.
Én pl egyik nap vettem egy csúzlit (1-2 ezer Ft), és elvittem a pasim kirándulni egy szép helyre, ahol a megivott kólás dobozra célba lőttünk. Szuper jó volt, de én már azon is remekül szórakoztam, hogy milyen fejet vágott az eladó, amikor a 40+ -os nyanya bement a fegyverboltjába csúzliért. :D Megpróbált rámsózni egy önvédelmi gázspray-t is, de amikor nevetve visszakérdeztem, hogy szerinte hány szatír szeme akad meg rajtam, csak hápogni tudott. :D
Szóval ne legyél már ilyen mulya, én ennyi idősen olyan voltam még, mint egy forgószél - a pasijaim csak kapkodták a fejüket. ;)
En elmentem ma is futni a szabadba. Utana kivittem a kutyat szaladni.
Thdtok lakast atrendezni otthon.
Egymast maszirozni.
Tarsasjatekozni: pl activity
Ruhat atalakitani.
Selejtezni.
Elmenni kutyamenhelyre es elvinni a leselejtezett takarokat parnakat. Esetleg vihetnetek nekik etelt.
Van a Margit szigeti vadaspark. Ott a lovak alig kapnak enni. Ok orulnek nyers sadgarepanak. Meg tarsasagnak. Kb 1718.00-ig lehetnek nyitva. Belepes ingyenes..
A szarvasok nem tudom,mit esznek. Azok is orulnek etelnek.
Vidd el setalni/futni a szomszed kutyajat. Fozzetek neki vmi finom halat/hust.
N/36
Keresni egy hozzád illő, igazi társat hülyeségek helyett. :D
Bocs, de nem értem az "ellaposodott a kapcsolat" és "meguntuk egymást" témát. A barátaiddal is megunjátok egymást? Nem, azért maradtok barátok. Akkor miért nem lehet úgy párt keresni, hogy ne csak a szex meg a rószaszín köd tartson titeket össze, hanem emberileg és tartalmilag is álljon valami a kapcsolat mellett?
Mondjuk azokat sem értem, akik magukban képesek unatkozni, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!