Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok a vibrátorokról? A barátomnak felvetettem, hogy vennék egyet és nagyon megsértődött.
Barátod a szex előtt fél órával verje ki magának.
Tovább fogja bírni.
Ha nem, akkor válts pasi, tarts szeretőt, vegyél vibrátort.
Válasszon közülük.
Nálam alap, hogy a nő megy el előbb, ha kell 2x is.
Elsülés előtt gondoljon egy semleges tárgyra, pl: székre.
Nálam bejött! :)
Nem a vibrátor a lényeg, olyan pasi legyen, aki csúcsra tud juttatni, vagy is akarja, hogy csúcsra jussál.
Pasiként mondom, hogy nagyon önző. Neki jó, te meg igy jártál. A jó szeretkezés alapja, hogy a másiknak akarok örömöt szerezni. Mind ketten igy állnak hozzá, akkor menni is fog.
Ha lennétek eleget együtt, akkor el tudna juttatni a csúcsra, mivel tovább bírná.
32/f
Leírásból úgy sejtem, hogy távkapcsolat. Azt valamelyik leányzó elárulja nekem, hogy ha egy hapsi hűséget vállal és odajuttok mondjuk hetente/kéthetente egyszer, akkor mégis hány órás menetet vártok a hót kanos hapsitoktól, aki naponta megdöngetne ? Tényleg kíváncsi vagyok :D
32/f
1,én eddig majdnem minden barátnőmnek vettem vibrit. Szóval engem se zavar.
2, ne vibrit mondj neki hanem csiklóizgató. Jelentős a különbség egy fas alakú valaki illetve egy masszírozós valami közt {magic wand, satisfyer...}
3, "mindig is csak vibrációs külső inger hatására tudtam elélvezni." mik voltak ezek eddig?
4, ha ennyire nem érdekli a te élvezetes, csak a maga egója, akkor miért vagy még mindig vele?
Az nem érdekelne, hogy vibrátort akarsz, az viszont zavarna, hogy nem tudtalak egyszer se csúcsra juttatni.
Amúgy meg: " viszonylag ritkán van alkalmunk együtt lenni," "Azt mondta olyan érzése van, mintha rá már így nem is lenne szükségem." "úgy tűnt mintha nem is érdekelné, csak az önbecsülése ne sérüljön. " - szóval mi értelme van egy olyan kapcsolatnak, ahol ritkán találkoztok, a szex nem kielégítő, a párod pedig inkább foglalkozik a saját örömével és önbecsülésével, mint azzal, hogy neked (is) jó legyen?
A 6-os vàlaszoló utolsó bekezdését kivéve azt remélem tudjàtok, hogy valótlan dolgokat írt,bàrmily hitelesen is adja elő!? Nehogy már a nőben legyen a hiba "a blokk" mert nem tud 2perc alatt elmenni! Meg ez sem igaz, hogy erősebb stimulációk után nem menne természetes úton! Szóval ennek a vàlasznak sajnos jogos a lepontozàsa.
Én is ilyen csikló rezgető bizirgàlót akartam javasolni🙂, vagy a rezgő péniszgyűrűt is kipróbálhatjàtok,az mind a kettőtöknek újdonság lenne.
Mindenesetre kényes a téma, biztos kivan az "ügyetlenségétől" attól még, hogy nem mutatja. Legalábbis remélhetőleg.
Majd ha a pasik farka is rezegni fog, akkor egyenlo lesz a ket dolog, de amig nem, addig a vibrator sokkal erosebb stimulacio.
De nekem mindegy, a kerdezo azt csinal amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!