Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés

Barátnőm pár napja mondja, hogy bizseregnek a mellei..meg úgy az átlagnál jobban kívánósabb...közel 1éve járunk és ennyire még nem volt az. Nem hiszem hogy kiszakadt volna..de legjobb lenne egy terhességi teszt.

Légyszíves írjátok le hogy Ti mit gondóltok, illetve a terhesség első jeleit

2010. jún. 28. 18:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani, hogy igenis meg nemis...néha nem:S De azthiszem innentől fogva......:)
2010. jún. 28. 18:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a fontos válaszokat. Sztem kórház lesz..:)
2010. jún. 28. 18:35
 13/19 Tila_Tequila ***** válasza:

Szóval nem védekeztetek?:S

Hány évesek vagytok?

2010. jún. 28. 18:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Elég ahhoz, hogy bort tudjunk venni a boltban:)
2010. jún. 28. 18:44
 15/19 Tila_Tequila ***** válasza:

Akkor lehetett volna több eszetek :(

Az abortusz sokba kerül..

Meg az abortusz-tabletta is.. :S

A lelki gondokat meg se említem.

2010. jún. 28. 18:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Az abortusz tablettát Magyarországon nem engedélyezik, nem lehet sem forgalomba hozni, sem használni, mert nagyon veszélyes. Magyarországon csak műtétet végeznek. Olyan harmincezer forintba kerül, arról nem beszélve, hogy nagy érzelmi megrázkódtatás. Elég lazán fogtad/fogod fel, fiatalember...
2010. jún. 28. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Nalam a terhesseg jelei (hanyinger reggel, fajt a mellem) mar 4 het utan jelentkeztek.
2010. jún. 28. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

csináljatok egy tesztet, nem gondoljatok ennyiből a legrosszabbra !!! Lehet már ideges a bartánőd is és mindent bemesél magának !

Teszt, aztán VÉDEKEZZETEK !!!!

Nekem semmi különösebb jele nem volt a terhességnek a pocakom nőtt és a mellem, majd a 12.héttől szex minden órában, és süti, csoki, süti, csoki, süti, fagyi, eper, banán na utána káosz volt a párom élete, de hármónkat kellett etetnie :))

2010. jún. 28. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:
A terhesség biztos jelei: izzadt, füledbe lihegő férfitest + alhasi feszítő érzés + gyereksírás.
2010. jún. 29. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!