Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elfogadható korkülönbség?
A 36 éves nem vén fasz...
Itt nem csak a szexről van szó,hanem a szerelemről is!Sajnállak ha te ezt még nem érezted,ebből is csak látszik hogy téged csak a f@sz érdekel!!!Szánalmas
Megértelek:)
Velem is volt ilyen és nagyon nagyon szerettem.Olyan fájdalmat még sosem éltem át azelött amikor különkellet h menjünk nehogy kiderüljön stb.Nincs szükséged pszihologusra:) NEkem azóta völegényem van és teljesen ép vagyok.NE foglallkozz velük:)
Pusszi
Ez sajnos nem így van. Kezdjük ott, hogy fiú vagyok, emiatt sem a f@sz érdekel... Először feltetted a kérdést arról, hogy normális-e ez a korkülönbség, tehát feltételezem, Te sem tudod a választ, különben miért is lennél kíváncsi mások véleményére. Ha pedig kérdezel, akkor az emberek jó esetben válaszolnak, és nem mindig úgy, ahogy Te várod. Én pl. úgy válaszoltam, hogy szerintem a köztetek lévő korkülönbség nem normális. Nem zárom ki, hogy ennek ellenére boldog legyen egy pár, de sajnos kevés esélyt látok rá. Még hozzá azért, mert egy 18 éves lány szerintem még nem elég felnőtt, nem elég érett egy 36 éves férfihoz. Persze, ez változik egyénenként is, de én csak az átlagról írhatok, mivel nem tudok rólatok többet. Nem hiszem el, hogy egy 18 éves lány mindenben egyenrangú partnere legyen egy 2x olyan idős férfinak... Intelligenciában, élettapasztalatban, életszemléletben, érdeklődésben hatalmas különbségek vannak, és ha nem lennének az se lenne normális. Szerintem akkor lehetséges ilyen kapcsolat, ha mindketten elfogadják, hogy mindenben nem lesznek egymás partnerei, de ettől még kitartanak egymás mellett.
Ami miatt a pszichológushoz küldtelek, az az, hogy ekkora korkülönbség esetén gyakran azért lesznek szerelmesek a lányok, mert az ideális apaképükkel azonosítják az idősebb pasit. Erről egy pszichológus meg tudna győződni és fel tudná hívni a figyelmed, ha valami nincs rendben. Az is lehet, hogy semmi gond, de a veszély fennáll.
20:32
Először is nem azt kérdeztem a többiektől hogy mit gondolnak az én kapcsolatomról!!Ha nem tudsz olvasni akkor sajnállak,mert az a kérdés hogy mi az elfogadható korkülönbség másoknak!!!Tanulj meg olvasni!!Te nem ismersz ezért ne tegyél véleményeket rólam!!Végül meg anyádat becézgesd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!