Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom exbarátnője által berendezett lakásban élek és zavar?
A párommal nagyon jól megvagyunk, így 2 hónap után odaköltöztem hozzá. Tény, hogy sokak szerint korai volt, mi nem így gondoltuk. Főleg, úgy hogy számomra fontos volt, legyen saját lakása a páromnak sosem tagadtam. (nem lenne hova mennem)
Ebben a lakásban ketten élünk a párommal. Na de minden berendezést, díszt, praktikus megoldást az exbarátnője álmodott meg. (Ő segített neki berendezni, amikor megvette és egyideig együttéltek itt. Az első lány volt akivel együttélt. Nagyon meghatározta őt, és az alapvető együttélési szokásait).
Mondanom sem kell, hogy kb semmin se változtathatok, mert: "ezt így szoktam meg/ így praktikus/neki így tetszik ahogy van" és hasonló kifogásokat kapok meg.
Valójában a lakás által a lányhoz is ragaszkodik. Bár azt el kell ismernem, hogy nagyon jó ízlése volt és értett az olcsó de praktikus megoldásokhoz, rengeteg kézzel készült dologgal.
De egyszerűen zavar, hogy még a falon lévő festményt is együttcsinálták. Néha az az érzésem, hogy engem csak megtür ott, de a lakás mindig is az övé és az exbarátnőjé lesz. Talán ez egyfajta rejtett féltékenység van bennem.
Mégis mit tehetnék? Hogyan küzdjem le ezt a furaérzést?
"Mit tegyek, ha a párom exbarátnője által berendezett lakásban élek és zavar?"
Költözz el.
Gyanítom, nincs semmi egyéb a barátod fejében a lakással és a berendezéssel kapcsolatban, csak egyszerűen tetszik neki, ahogy van. Mint ahogy neked is.
Vagy csak nem érdekli, örül, hogy nem neki kellett a rendezkedéssel foglalkoznia. Te meg kombinálsz. MINEK?
Elmondtam már neki, ő csak nevetett. Azt mondta, hogy neki így jó minden.
Azzal is mentegetőzött, hogy az ő keze is benne van a dologban.
Persze rögtön azzal jött, hogy akkor vetessem le a közös tetoválásomat az exemmel (sokba kerülne nagyon).
Szóval csak összevesztünk.
A kép a falra van rá festve és egy teljes falhoszt lefoglal
Bam3g rád van tetovalva az ex és azon hiszteriazol hogy ott a fakanál ahová az exe tette.
Hát lehidalok sötétség az van
az osszejaras nem jo, mert a kerdezo nem tud hova menni lakni.
ezert kellene nagy csengben meghuznia magat, de nem... a fogkefetarto helyen kattog, a hatan az exe nevevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!