Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem ti hogy vagytok vele?
Egy pasi akibe bele vagyok zugva azért nem foglalkozik velem mert amikor ottvoltam náluk nem beszéltem a sexről..és azt mondta azért furcsa velem.És azt mondta h az eddig csajaival még az előtt beszélték meg mielőtt jártak volna !!De ezalatt nem értem mire gondolt!:SAzt mondta h nyuszi vagyok és ő nem szereti az ilyet:(Régebben még össze akart jönni velem,és én mondta is neki h egy éjszakás kalandot felejtse el ő azt mondta h nem arra kellenék neki !De akkor nem értem :(
Most ez az én hibám h ebből a kapcsolatból nem lett semmi
Hadd a fenébe,az ilyenért nincs értelme szomorkodni,tipikus férfi viselkedés "megmondom h nem egy éjszakára kell a csajszi beveszi több éjszakán keresztül megkapom és mikor megunom kidobom",hiszem hogy nagyon nehéz lesz,de probálj meg minél több időt a barátokkal tölteni,szórakozni,ne gondolni rá,foglald le magad,és meglátod majd jön egy aranyosabb srác akinek ténleg fogsz kelleni:)És nem csak a sexért hanem mert számára te leszel a nagy Ő,csak várd ki;)
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!