Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire segít a féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire segít a féltékennyé tevés abban, hogy visszaszerezzem volt barátnőmet?

Figyelt kérdés
Már 1,5 hónapja szakítottunk, azota már veszekedtünk is, és eléggé megváltoztak az érzelmeink egymás iránt, de én már rájöttem hogy csak ő kell nekem. :S Ha megprobálom féltékennyé tenni, az mennyire segit őt rádöbbenteni hogy ő neki én kellek(persze csak ha ez tényleg igy van). Azt mondja hogy már nem szerelmes belém, csak barátként gondol rám. De hát a lányok érzelmei elég változók és furák... szoval nemtudom segithetne ez.
2008. nov. 6. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsika siettem s nem jól fogalmaztam meg. Szóval ha szakitanék a barátommal, és ő összeállna egy másik lánnyal, az nem ösztönözne, hogy menjek vissza hozzá, még akkor sem ha szeretem. Nekem az jönne le az egészből, hogy "jó hamar túl van rajtam"...s akkor gondolnám h legzen boldog azzal a lánnyal. Érted mire gondolok? Üdv:)
2008. nov. 7. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen,igen értem, igy már világos.
2008. nov. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!