Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap vitatkoztunk és a párom ráfogott erősen a karomra és kiabáltam, hogy engedjen el de nem tette. Szerintetek ez mennyire elfogadható? Ti mit tennétek a helyemben ez után?
Leszögezném, hogy fizikai kényszert abban az esetben alkalmazunk, ha a másikat ellökjük a vonat elől, amúgy meg nem. Ezzel párhuzamosan átgondolom, hogy provokatív volt-e a fellépésem. Ha nem, akkor továbbra sem lennék, ha igen, akkor ezt visszavenném. Miután én megtettem a részem, rajta múlik, betartja-e a feltételeket. Ha igen, örülünk, ha nem, elköszönünk.
32/f
Folytatnám a Bunyó karácsonyig című filmet.
Kellemes Ünnepeket!
Mondjuk jó lenne egy kifejtés részrehajlás nélkül...
32/f
Már csak egy kávét kérek két cukorral :D
32/f
Vitatkoztok a kenyér áráról, vagy ordibáltok egymás fülébe? Mert azért nem mindegy.
Amennyiben te nem álltál le miután ő nyugodtan megkért többször úgy érthető, ellenkező esetben elgondolkodnék hogy milyen gyakran csinál ilyet és úgy lépnék egyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!