Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni egy kapcsolatban, ha az egyik félnek több, a másiknak kevesebb igénye van a másikra?
Én 28 vagyok, a barátom 32 és sokszor szenvedek attól, hogy nekem több igényem van a vele töltött időre, mint neki.
Például én most a családommal töltöm az ünnepeket 11 napig, ő pedig külföldön maradt a munkája miatt. Ez csak a 2. nap, de úgy érzem, mintha különleges kérésnek minősülne az, hogy "már most" szeretnék vele telefonálni és nemcsak chat-en beszélni. Chat-en alig ír, azért javasoltam a beszélgetést. Én próbálom visszafogni magam, azt gondoltam tök normális dolog fél órát beszélgetni telefonon, de ő mintha csodálkozott volna, hogy hogyhogy...
Lehangoló folyton azt érezni hogy mindig én keresem, kezdeményezek, érdeklődök stb.
Szerintem kb sehogy. Mert ha belsőleg nincs meg benne az igény mar az elején akkor kesobb még annyira se lesz.
Ezért kell olyan társ aki 99% hasonlit rank, az müködik a legjobban hosszú távon. Tapasztalat, 46 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!