Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm legjobb barátja egy fiú. Néhány napot szeretne vele tölteni. Mit tegyek? F/22
Jól tetted kérdező! Komolyan mondom bicskanyitogató ahogy egyes "nők" hülyének nézik a másikat.
Vissza ne fogadd!!!! Menjen csak a "legjobb barátjához"!
Ennek így ebbej a formában én sem örülnék!
Nekem is vannak lassan két évtizedes barátságaim nőkkel, de köztünk soha semmilyen más kapcsolat nem volt. Még bohó tizenévesként sem. Nagyon szerettük és szeretjük egymást, de mindig mindenki élte a saját magánéletét, mostanra mindenki saját párral/férjjel/feleséggel rendelkezik a társaságban.
Barátnődnél ezt én máshogy érzem. Oké, társaságot akar neki csinálni, hát veled legalább eggyel többen vagytok. Persze nyilván hagynál nekik pár órát ketten, hiszen igen, régi barátok, sok közös emlékhez te nem tudnál hozzászólni.
Nade egy az egyben elküldeni a fa*ba téged, az nem az igazi.
Wow
20 IDEGEN neten jobban tudja, hogy mit akar a barátnőd, mint a barátnőd.
Ha ennyire nem bíztál benne, akkor jobb is a lánynak nélküled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!