Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem megtenni?
Figyelt kérdés
Egy hatalmas problémám van s ebben kérném a segítségeteket. Ismertem/ ismerek egy srácot, akivel már egy óvodába és iskolába is együtt jártunk. Most mindketten gimnazisták vagyunk de nem tudom megmondani mit érzek. Kedveltem és jófejnek tartottam és talán tetszett is de nem tudom, hogy ezt mostmár csak bebeszélem e magamnak. A felvételik előtt teljesen furcsán viselkedett. Olyan "kedveseket" mondott nekem és olyan dolgokról mesélt, amiről nem is álmodtam volna. Eddig is furcsa volt a mi kapcsolatunk de akkor még inkább az volt. Voltak, akik azt kérdezték miért nem jövünk össze hiszen látszik rajtunk hogy kedveljük egymást és össze is illünk. Amikor elkezdtük a középsulit úgy gondoltam mindenképp megkérdezem mi volt ez az egész: valóban érzett valami vagy csak hülyéskedett. Nemrég megtudtam az msn címét és fel is vettem. Feljött de nem tudtam írni neki. Valamitől nem ment. Féltem megtenni és nem tudom mi ütött belém. Most már hozzá kellene szólnom mert ez így illetlenség. De hogyan tehetném? Mit mondhatnék neki ezutás hogy ne is az az átlátszó, sablon szöveg legyen?2008. nov. 6. 20:39
1/1 anonim válasza:
Leírásodból az kiderül (számomra) hogy ismeritek egymást, elég jól. Ha jól látom, akkor többször is beszéltek. Msn-t nem ajánlom, teljesen más mint élőben! Ha többször is beszéltetek már, akkor egyszerűen a beszélgetés közbe adj jeleket amik arra utalnak hogy bejön neked, egyre sűrűbben, ha ő is kölcsönösen reagál, akkor lesz valami. Későbbiekben egy találkozót is megbeszélhetsz vele! Sok sikert, remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!