Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit fog szólni hozzám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit fog szólni hozzám? Lehet esélyem nála? Tanácsok első randira?

Figyelt kérdés

Tudom hogy srácok nem tesznek fel ilyen kérdéseket, de én most felteszem.Msnen írtam egy csajnak hogy tetszik megismerném és hogy találkozzunk.Persze többször is beszéltünk, de még soha nem láttuk egymást.Bele is ment hogy találkozzunk, de kicsit parázok, mert még soha nem volt csajom, és szerintem nem is vagyok olyan jó pasi(bár haverom csaja azt mondta hogy jó pasi vagyok,mondjuk a csaj nem valami szép).A csaj viszont nagyon szép mondjuk nem az a diszkópics@.Mit tegyek hogy legyen nála esélyem?Ha nem tartozom az elitpasik közé akkor is összejöhetek vele?Ja és hogy viselkedjek hogy már a kezdetektől tudja hogy nem barátságot akarok tőle?

+ még annyi milyen gyakran beszéljek vele msnen?Mert hétvégén talizunk és félek hogy élőbe már nem is tudok tőle mit kérdezni..

2010. jún. 27. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Gázul fogsz viselkedni. Béna leszel. Ideges leszel. A csaj ki fog röhögni. De azért drukkolok :)
2010. jún. 27. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:

izgulsz és ez teljesen normális..

nem a külső alapján fog megítélni ( ha tényleg nem plázapics@)

a téma majd jön magától, dicsérd meg, h milyen csinos.. igyatok valamit, vagy esetleg mozi ( de inkább az később majd.. )

nyugi, sok szerencsét a randihoz!:)

17/L

2010. jún. 27. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Élőben teljesen más lesz. Ne parázz, valszeg nem lesz olyan jó csaj.

2. Fogsz tudni vele beszélni.

2010. jún. 27. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Előre írom h 15/F vagyok, és a saját TAPASZTALATAIM írom le, akárki akármit mondd rá.

1) a csajoknál az első amit néznek a kinézet. HÜLYESÉG h "a belső számít". Egyik csaj se olyan, mindegyik a külsőt nézi.

2) legyél vele kedves, ha találsz vmi virágot szedd le neki (ez tuti tipp), ne játszd az eszed, NE KÁROMKODJ, legyél határozott, ne legyél benyalós de azért légy udvarias (villamosra előreengedni..), és mindenképppen hozdd ki kinézetre magadból a maxot mert különben átrak a barátok közé. Most szoptam be én is ugyan ezt, nekem se volt még csajom soha am.

3) midnig legyen beszédtéma! kis dolgokkal készülj előre, ha beszél az jó, ha beszélgettek az mégjobb, de ha félénk és nem mer majd megszólalni akkor tarts unalmas monológokat csak beszéljen vki midnig!

szem. megj.: szép csaj sose fog összeállni ronda pasival, szed össze magad :-)

Kitartás, sok sikert :-)

2010. jún. 27. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
ja a + lemaradt, én a csajjal 6 hónapja minden áldott nap 2-3-4 órákat MSNezek, és mégis tudtam beszélni vele, ez miatt ne aggódj, kivéve ha szűk látókörű vagy, szal kevés dolog iránt vagy nyitott :-)
2010. jún. 27. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam már szép lánnyal randin, pedig ő abba a suliba jár mint én, de nála nem mertem kezdeményezni+ ő nagyon hallgatag is volt.És ezért parázom...nem akarom megint elkövetni ezt a hibát.
2010. jún. 27. 21:17
 7/7 anonim válasza:
Ideges leszel, az biztos. Keress közös témát, majd hagyd, hogy kibeszélje magát, ez egyfajta kielégülés, ha valaki olyanról beszélhet sokat, amire a másik bólogat, és érdekli. Néha azért szólj közbe, te is beszélj arról a témáról. Msn-en is beszéljl vele, de azért ne menj az agyára:) Egyébként találkozás elött érdemes megkérdezni, hogy hány kiló, mert lehet, hogy egy bálna:D. Még jó ötletnek tartom, hogy küldjetek egymásnak képeket.
2012. dec. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!