Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja megszakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja megszakítani vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A párom egy régi randipartnerével ápol barátságot. Egyre jobban frusztrál. Még előttem ismerkedett meg vele, és lettek jóban. Hangot adtam nem tetszésemnek a dologgal kapcsolatban. És már többször is vitát generált ez a harmadik személy köztünk. Mi tehetnék? Kiborít teljesen ez az egész.
2018. dec. 10. 00:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Neked nem a nőben kell megbíznod,hanem a férjedben.Kettőn áll a vásár.Ne hisztizz ilyenek miatt,ez a férjeden múlik,ha zavarja őt majd,hogy esetleg a nő többet akar,akkor leépíti,de ha puffogsz,akkor hozzá fog menekülni.
2018. dec. 10. 08:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsonak igaza van... masreszt ha mar konkret bizonyitekod van hogy megcsal, akkor ks csak puffognak hogy “miert csal meg azzal a novel” de hazassagra kozos gyerekre hivatkozol?

Nezd nem baj, ha ezeket elviselve vele maradsz, de ne itt panaszkodj, hanem baratnonek aki megert... mert itt nem fognak, itt a jozan paraszti eszre hallgatunk (jo esetben a tobbseg aki tanacsod at) es nem ismerve a korulmenyeket neked kell eldontened igazunk van e vagy, te reagalod tul.

Mivel en is voltam baromi feltekeny, de teljes mertekben letudtam vetkozni ezt, azota tudom, a feltekenyseg olyan storykat general az agyban ami nem letezik... maradjunk ennyiben. Bar a megerzes is mukodhet. Egy szo mint szaz, elobb magadban rendezd le mit erzel, miert erzed azt amit erzel, es kommunikalj a ferjeddel. En pl minden szart megbeszelek vele, aggalyaimat ha van/volt (na nem hisztizve!), felelmeimet, es vica verza. Allati jo tud lenni, amikor a tarsad egyben a legjobb baratod, es kb barmi van, vele osztod meg. Nekem is van fiu baratom es siman szabadon beszelhetek rola, mert tudja hogy nincs oka felnie ( es forditva is igy van).

Szerintem nagyobb baj az, hogy nincs koztetek bizalom, mint hogy egy masik nemuvel baratkozik....

2018. dec. 10. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!