Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma szex közben? Lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
3 éve szexelünk, 2,5 éve fogamzásgátlót szedek.Eleinte nagyon kívántam, de 2 éve már egyáltalán nem jó vele a szex. Neki jó, nekem kevésbé. Unalmas, nem is érzem, szenvedély semmi. Nem bírok begerjedni rá mint az elején. Ismerem az összes mozdulatát, tudom mi után mi fog következni. Lovaglás még elmegy de azonkívül ha ő íranyít nem érzek semmit. Újítani nem tudunk, mert semmi sem új..:/
2018. dec. 7. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

3perc? De irigyellek

Az en ferjem 30masodpercig birja

2018. dec. 7. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy a szerretkezés unalmassá vált. Még nagyobb probléma az, hogy erről nem is beszéltek. Gondolom a férjed férfiúi büszkeségét akarod megóvni, de ha nem mondod meg, hogy neked ez így nem jó akkor ne is várd a javulást. Bizony neked kell megtenned az első lépést.

Fontos egy kis önismeretet tartani. Csak a szex a rossz vagy úgy alapjáraton a teljes kapcsolatotok egy merő unalom. Miért nem gerjedsz már rá, meghízott vagy rondább lett?

Nemcsak a szexet hanem az intimitást is fel kell újra éleszteni, bármilyen fura is de semmi akadálya annak, hogy újra elkezdjetek egymással randevúzni.

Nem tudtok újítani mert semmi sem új? Most azt mondod, hogy a káma-szutra összes pozíciója megvolt már nektek., azért az nem semmi. És még ha meg is lett volna az egész könyv, azon kívül is annyi féle dolgot lehet még csinálni az ágyban (vagy pont, hogy máshol), hogy csak na. És nem az párcserés, meg harmadik ember féle gusztustalanságokra gondolok.

Szerintem simán lehet ezen változtatni a jó irányba, de ahhoz elengedhetetlen, hogy kommunikáljatok a pároddal.

2018. dec. 7. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:

“3perc? De irigyellek

Az en ferjem 30masodpercig birja”

Akkor minek mentél hozzá, ha ez gondot jelent?

Van csaj aki úgyis csak az iráltól megy el, nem zavarja, ha a pasi gyors, de ha téged mégis, akkor nem kellett volna hozzá menni

2018. dec. 8. 01:13
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudom, normál, laza szexelést 30-40 percig bírok. Óvszer nélkül is volt, hogy bírtam már 30 percig. Bár tény, anélkül nem szeretek, mert gyorstüzelő lennék én is, de azért 3 percnél tovább bírnám így is.

Ha csak nem erőszakos szexre vágyik valaki, hogy csapjam neki oda.

2018. dec. 8. 03:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon király vagy #14-es, hogy te eddig bírod.

De tényleg! Jár a pacsi!

Csak ezzel milyen tanácsot, segítséget adtál a kérdezőnek?

2018. dec. 8. 09:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy nincs ezzel egyedül

Nagyon sok nö „szenved“ a pàrja gyorstüzelèse miatt.

Es az a baj h a legtöbb ferfival leülni es beszelni?

Bocsi dragam de rohadt szar vagy az agyban

vagy jol teljesitesz vagy mondjuk egymasnak bucsut szöveg

hat sok ferfit nem arra sarkalsz h megvaltozzon.

Hugom is leült a parjaval...

Sajnos a pasi ugy gondolta ha a parjanak nem jo

majd bizonyitja masnak föleg maganak h ö vele minden rendben.

Aztan szepen masokat ke.elgetett!

Es az a baj h a ferfiak 90szazaleka vegig van sertödve ha a szexualitasukrol beszelünk.

Itt nem az a baj h nem beszelik meg

hanem az ahogyan a ferfiak hozzaallnak.

Vegig vannak sertödve sajnos es sokan nem fogadjak el a tenyt h igen szarok az agyban.

2018. dec. 8. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!