Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti hogyan viselkedtek a lánybarátaitokkal? Hogyan közeledtek feléjük, ha többet szeretnétek, de nem lehet?
Pl ha a lánynak van barátja.. és nem akarjátok tönkretenni a kapcsolatát.
Hogy tudnám kideríteni, hogy a fiú barátságot akar, vagy esetleg többet érez?
én a lány barátomnak ha többet akarok mindig kényeztetem puszilgatom meg minden abba nincs semmi szerintem meg állandóan ölelgetem dicsérem. de én még is mondom neki hogy szeretlek :) ha meg azt mondja hogy ő nem .. akkor én azt mondom bocs de én nem úgy értetem hogy szerelmes vagyok beléd csak úgy szeretlek ..
és igy nem megy tönkre a barátságunk .. ha ő részéről nem ugyan azok az érzések
"De ha pl más más fiú megdicsér a jelenlétében (pl csinos vagy, jó a sminked stb) akkor dühös lesz."
Hát ez a srác elég nyomorék elmebeteg lehet!
Akkor meg?
Hagyd a fenébe, ha bizonygatja h csak barát, ha meg zavar téged akkor mond meg neki h állítsa le magát. Ha meg többet szeretne akkor elég gyerekes-ostoba srác lehet akit inkább haggy meg a molyoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!