Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti hogyan viselkedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti hogyan viselkedtek a lánybarátaitokkal? Hogyan közeledtek feléjük, ha többet szeretnétek, de nem lehet?

Figyelt kérdés

Pl ha a lánynak van barátja.. és nem akarjátok tönkretenni a kapcsolatát.

Hogy tudnám kideríteni, hogy a fiú barátságot akar, vagy esetleg többet érez?

2010. jún. 27. 11:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
És neked ezekből halál komolyan nem esett le, hogy a szerencsétlen beléd van esve???!!
2010. jún. 27. 12:01
 12/26 anonim ***** válasza:

én a lány barátomnak ha többet akarok mindig kényeztetem puszilgatom meg minden abba nincs semmi szerintem meg állandóan ölelgetem dicsérem. de én még is mondom neki hogy szeretlek :) ha meg azt mondja hogy ő nem .. akkor én azt mondom bocs de én nem úgy értetem hogy szerelmes vagyok beléd csak úgy szeretlek ..

és igy nem megy tönkre a barátságunk .. ha ő részéről nem ugyan azok az érzések

2010. jún. 27. 12:02
 13/26 anonim ***** válasza:
előző válaszoló tanuljon meg írni, mielőtt ily bölcs tanácsokat osztogat!
2010. jún. 27. 12:04
 14/26 anonim ***** válasza:

"De ha pl más más fiú megdicsér a jelenlétében (pl csinos vagy, jó a sminked stb) akkor dühös lesz."

Hát ez a srác elég nyomorék elmebeteg lehet!

2010. jún. 27. 12:08
 15/26 A kérdező kommentje:
Jaj nem ugy értsd utolsó, hogy kiakad, stb, csak látom rajta, hogy rosszul esik neki, h. más megdicsér.. ő meg nem mert... nem is tudom, visszafogja magát..
2010. jún. 27. 12:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Azért nem esik le, emrt mindig bizonygatja, hogy ő csak barátként néz rám... közben meg máshoyg viselkedik..
2010. jún. 27. 12:34
 17/26 anonim ***** válasza:
akkor mért nem vagy vele :D?
2010. jún. 27. 12:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Akkor meg?

Hagyd a fenébe, ha bizonygatja h csak barát, ha meg zavar téged akkor mond meg neki h állítsa le magát. Ha meg többet szeretne akkor elég gyerekes-ostoba srác lehet akit inkább haggy meg a molyoknak!

2010. jún. 27. 12:46
 19/26 A kérdező kommentje:
Van barátom... ő pedig csak abrátként néz rám, és lehet ezeket a félreérthető jeleket csak én agyalom túl..
2010. jún. 27. 12:46
 20/26 anonim ***** válasza:
bár én lány vok...de nálunk is igy kezdődött,először csak bizonygattam hogy barátok vagyunk...amikor mindenki más tudta hogy szeretem még akkor is tagadtam...minél jobban bizonygatja annál valószínűbb h többet akar!és tényleg tönkre teszi a barátságot...=(
2010. jún. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!