Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek, ha a férjem részeg és agresszív?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 23:25
22/32 anonim válasza:
Miért vagy benne egyáltalán biztos, hogy cirkuszt fog csapni? Ha egyszeri alkalom akkor rendezd le. Ha meg rendszeres akkor miért vagy még vele? Nem nagyon értem.
23/32 anonim válasza:
Hogy telt az este??
Átgondolnám ezt a házasságot. Senkinek nem lenne szabad félelemben élnie, félni attól, aki a "párja".
De pár az ilyen??
Tudom, nagy úr a félelem. Félni benne maradni, félni kilépni.. de inkább kiszállni, mert az agresszív ember nem változik. Bántalmazó kapcsolat az is, ha félsz tőle. Most (még) csak lelki terror, és nincs garancia, hogy nem lesz testi is. Nem akartam kegyetlen lenni veled, tudom, nehéz.
24/32 anonim válasza:
Miért baj ha fel kel a kölyök,legalább lássa hogy az anyja kivel él együtt,hogy nem képes arra hogy a gyerek érdekében lépéseket tegyen. Lásd ózdi tragédia.
25/32 anonim válasza:
Egyik szavaddal ütöd a másikat...
26/32 anonim válasza:
Kussolj és ne feleselj, úgy nem lesz baj.
27/32 anonim válasza:
Úgy kell viselkedned, hogy a gyerekeidnek ne kelljen ilyet átélnie!
Azaz leülteted a férjed, ha kijózanodott, és ultimátumot adsz neki.
28/32 anonim válasza:
Enyhén ellentmondásosak az információk....enyhén.
29/32 acelsziv válasza:
lefújod gázprayvel és eltángálod lapáttal. Aztán kizárod a pic sába. Aludjon az udvaron a részeg állatja.
30/32 anonim válasza:
Tűrj, ti erre vagytok jók, egy percig nem sajnállak titeket.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!