Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalkuvásnak érzem a kapcsolatomat? Segítség?
Segélyvonal bántalmazott nőknek
06-80-505-101
hétfő, kedd, csütörtök, péntek
18-22ig
ingyenesen hívható mobilról is
Hívja a vonalat, ha:
bizonytalan, hogy bántalmazó-e a partnere
szeretné átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeit
többet szeretne tudni a bántalmazás természetrajzáról
érdekli, hogy hogyan támogathatná érintett ismerősét, kollegáját, rokonát, tanítványát.
Segélyvonalunkon anonimitást biztosítunk a hívóknak. A hívásokat a NANE Egyesület kiképzett önkéntesei fogadják.
"Ő azt mondja: ezt minden nő megcsinálna a párjának, meg csináljam meg neki szeretetből, meg mit hozok ki belőle annyit."
ez egy hamis és kártékony mítosz.
üzenem a pasidnak, hogy NEM, NEM CSINÁLJA MEG MINDEN NŐ ÉS A NŐK EGY RÉSZÉT EZ UNDORÍTJA, ENGEM IS BELEÉRTVE!!!
ez a manupuláció eszköze, hogy elhiteti veled, hogy ha nem szopod le, és nem élvezed a szopást, akkor nem szereted őt.
menekülj!
hívd fel a NANE-t!
Akik a 13-as válaszomat lepontozták, mondják meg, hogy miért?
Ezek ugyanis tudományosan alátámasztott tények, hogy ez ez hamis mítosz, fals elvárás, ahogy az is, hogy nem minden nő szereti az orális szexet, és a szexuális averziók közül az anális mellett az orált utasítják el a legtöbben.
De gondolom itt egyeseknek, akik hasonlóak, mint a kérdező párja, fáj az igazság.
Ennek ha nem is most,de pár év mulva vége.Mármit a kapcsolatnak.Minél jobban húzzátok,annál jobban tönkrementek ebbe.
Egyboldogtalan gyerekkel több lesz.Végülus a családok éve van
# 14
erőszakos ember vagy, hogy ismeretlenül ilyen hangot ütsz meg velem, és éppen ezért semmi meglepő nincs abban, ahogy nyilatkozol a témában.
semmit nem tudsz velem ellentétben erről a területről.
az igenis kényszerítés, ha nem akar valamit, és mégis megteszi.
a kényszerítés nem csak fizikai erőszak útján valósulhat meg, ha lefogják, verik, stb., hanem lelki kébyszer útján is, és ez még brutálisabb.
itt kőkemény manipuláció és szexizmus van, amivel sakkban tartja a faszi a kérdezőt, és olyan aktusra veszi rá, amibe a nő saját elmondása szerint minden alkalommal belehal lelkileg.
kettőnk közül nem én vagyok az idióta, ha szerinted ez normális és nincsenek kényszerítő elemek.
ha meg nem hiszel nekem, hívd fel a NANE-t, ahol elmodják ugyanezt.
"erőszakos ember vagy, hogy ismeretlenül ilyen hangot ütsz meg velem, és éppen ezért semmi meglepő nincs abban, ahogy nyilatkozol a témában."
Az persze rendben van, hogy te ismeretleneket erőszaktevőnek állítasz be, mert szeretne világosban szexelni és ha néhanapján bekapnák neki. Továbbá, ha nem undorodnának tőle.
#METOO
Senki nem kérdezte meg, de ő csinálja neked?
Élvezed amikor csinálja neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!