Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megalkuvásnak érzem a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalkuvásnak érzem a kapcsolatomat? Segítség?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hós babánk akit együtt terveztünk. Egész jól megvagyunk, csak a párom nem hagy nyugton az orális szex követelésével.Havi egyszeri alkalomban egyeztünk meg, valahogy teljesítem neki mert szeretném hogy egy család maradjunk.De verbálisan is folyton felhozza a témát,amivel plusz idegesít és ha megtörténik soha nem elégedett(pl legyen világos,legyek lassabb, legyen hosszabb stb). Én kezdettől undorodok ettől. Egyszer szakítani akartam vele még a baba előtt emiatt mert tudtam hogy ebben nem akarok részt venni. Akkor esküdözött hogy többet nem hozza fel. De a teste mást diktál, és én ebbe lassan beleőrülök.Legyek emiatt egyedülálló szülő? Vagy a béke érdekében csináljam tovább? Már a "normál" szexhez sincs sok kedvem...Köszönök minden értelmes tanácsot!
2018. nov. 27. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Segélyvonal bántalmazott nőknek

06-80-505-101

hétfő, kedd, csütörtök, péntek

18-22ig

ingyenesen hívható mobilról is

Hívja a vonalat, ha:

bizonytalan, hogy bántalmazó-e a partnere

szeretné átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeit

többet szeretne tudni a bántalmazás természetrajzáról

érdekli, hogy hogyan támogathatná érintett ismerősét, kollegáját, rokonát, tanítványát.

Segélyvonalunkon anonimitást biztosítunk a hívóknak. A hívásokat a NANE Egyesület kiképzett önkéntesei fogadják.

2018. nov. 27. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

"Ő azt mondja: ezt minden nő megcsinálna a párjának, meg csináljam meg neki szeretetből, meg mit hozok ki belőle annyit."

ez egy hamis és kártékony mítosz.

üzenem a pasidnak, hogy NEM, NEM CSINÁLJA MEG MINDEN NŐ ÉS A NŐK EGY RÉSZÉT EZ UNDORÍTJA, ENGEM IS BELEÉRTVE!!!

ez a manupuláció eszköze, hogy elhiteti veled, hogy ha nem szopod le, és nem élvezed a szopást, akkor nem szereted őt.

menekülj!

hívd fel a NANE-t!

2018. nov. 27. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Akik a 13-as válaszomat lepontozták, mondják meg, hogy miért?

Ezek ugyanis tudományosan alátámasztott tények, hogy ez ez hamis mítosz, fals elvárás, ahogy az is, hogy nem minden nő szereti az orális szexet, és a szexuális averziók közül az anális mellett az orált utasítják el a legtöbben.

De gondolom itt egyeseknek, akik hasonlóak, mint a kérdező párja, fáj az igazság.

2018. nov. 27. 23:38
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert egy idióta vagy 67%-os. A kérdés feltevője belement egy olyannal családalapításba, akitől undorodik csak megtűr, és a vágyaik nincsenek összhangban. Hol van itt erőszak?
2018. nov. 28. 06:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Ennek ha nem is most,de pár év mulva vége.Mármit a kapcsolatnak.Minél jobban húzzátok,annál jobban tönkrementek ebbe.

Egyboldogtalan gyerekkel több lesz.Végülus a családok éve van

2018. nov. 28. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

# 14

erőszakos ember vagy, hogy ismeretlenül ilyen hangot ütsz meg velem, és éppen ezért semmi meglepő nincs abban, ahogy nyilatkozol a témában.

semmit nem tudsz velem ellentétben erről a területről.

az igenis kényszerítés, ha nem akar valamit, és mégis megteszi.

a kényszerítés nem csak fizikai erőszak útján valósulhat meg, ha lefogják, verik, stb., hanem lelki kébyszer útján is, és ez még brutálisabb.

itt kőkemény manipuláció és szexizmus van, amivel sakkban tartja a faszi a kérdezőt, és olyan aktusra veszi rá, amibe a nő saját elmondása szerint minden alkalommal belehal lelkileg.

kettőnk közül nem én vagyok az idióta, ha szerinted ez normális és nincsenek kényszerítő elemek.

ha meg nem hiszel nekem, hívd fel a NANE-t, ahol elmodják ugyanezt.

2018. nov. 29. 10:39
 17/19 anonim ***** válasza:

"erőszakos ember vagy, hogy ismeretlenül ilyen hangot ütsz meg velem, és éppen ezért semmi meglepő nincs abban, ahogy nyilatkozol a témában."

Az persze rendben van, hogy te ismeretleneket erőszaktevőnek állítasz be, mert szeretne világosban szexelni és ha néhanapján bekapnák neki. Továbbá, ha nem undorodnának tőle.

#METOO

2018. nov. 29. 11:10
 18/19 Megmondommivan válasza:

Senki nem kérdezte meg, de ő csinálja neked?

Élvezed amikor csinálja neked?

2019. jan. 20. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok hülyét láttam már az oldalon, de ez a 67%-os bohóc viszi a prímet... NANE lol
2019. jan. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!