Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra mit ad egy férfi a kapcsolathoz?
Na azért a jó savanyúubit is hozzáférhetővé tesszük egy mosolyért vagy pillarezegtetésért nem? :D
32/f
Kapcsolati szinten ugyan az a szerepünk: támogatni a másikat, a legjobbat kihozni a másikból, lelki biztonságot nyújtani neki, éreztetni, hogy melletted lehet rossz kedve is, akkor sem futsz el, mert szereted őt.
Háztatárst meg megint közösen kell vezetni, hiába van hagyományos "női munka" a valóságban lehet a párom jobban szeret főzni mint én és én meg mosogatni. Nyilván nem kényszerítjük magunkat/egymást akkor olyan dolgokba ami másnál működik, nálunk meg nem.
Ennek fényében a problémák megoldását is közösen találjuk ki és visszük véghez.
Anyagiakban ha együtt lakik egy pár akkor is arányosan adnak bele a párok.
Még egy dolog amit gondoltam megemlítek mert nem láttam a válaszok között. Emberek vagyunk, vannak napok amikor nem vagyok jó semmire és nem vagyok alkalmas támasznak. Ilyenkor ő fektet bele többet. Ő ölelget, simogat, nyugtatja a lelkem, viseli el a panaszkodásomat. Olykor meg ő érzi úgy, hogy el kell bújnia a világ elől és akkor meg én vagyok aki az ölét adja ehhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!