Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet szív alakú tortát sütnöm a barátomnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Már megvettem a tortaformát, el is terveztem, hogyan szeretném majd csinálni. Meggyel fogom az egészet bevonni, mert ez a barátom kedvenc gyümölcse. De aztán egy barátnőm elbizonytalanított, mert szerinte ez túl csöpögős ajándék egy fiúnak. Mellette kapna még italt, illetve egy kis játékot, amit szeretkezés közben használhatunk majd. Jó lesz egy ilyen torta? Vagy inkább süssek egy sima kör alakút?2010. jún. 26. 17:59
1/21 anonim válasza:
szív alaku puncid legyen meg szád...........
2/21 anonim válasza:
Hú, én beszarnék, ha valaki ilyen tortát sütne nekem. De komolyan, nem rosszból.
Magyarul nagyon bejönne. :D
Hajrá, osztom az ötleted, szerintem süsd meg. :)
5/21 anonim válasza:
Szerintem aranyos ötlet,és a kis "játék" is jó ötlet. :)
Fincsi legyen ám az a torta...:)
6/21 anonim válasza:
Ha a barátodnak nem tetszik.És elkezd veszekedni akkor hagyd ott.De jó ötlet.Csak nehogy ne teccen neki.
8/21 anonim válasza:
nagyon jó ötlet;) sok sikert , fincsi legyen :))
9/21 anonim válasza:
én nem mutatnám ennyire ki hogy szeretem.
hány éve vagytok együtt?
10/21 anonim válasza:
szív alakú csokitorta meggyel... nyammm... sztem értékelni fogja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!