Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS! Beleszerettem az oktatómba!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Beleszerettem az oktatómba!?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve együtt élünk., tervezzük a babát. A kapcsolatunk mostanában nem túl felhőtlen, sajnos sokat játszik a számítógépén, egyre kevesebbet foglalkozik velem. Kicsit olyan ez már mint társas magányban élni. Szeret engem, én is őt, de ez így nem oké. Több törődést szeretnék, de állandóan gépezik. Beszéltem neki erről, de ő nem gondolja, hogy sok időt vesz el a játék, tehát ebben nem jutunk közös nevezőre.

Most csinálom a jogsit, és arra döbbentem rá a napokban, hogy talán belehabarodtam az oktatómba. Kedves, figyelmes (persze ez neki akár munkaköri leírás is lehet), de néha dob egy sms-t, felhív, nagyon jókat beszélgetünk.

Nem akarom a páromat elhagyni, mert nem ez a megoldás a köztünk kialakult problémára. De itt van ez a hapsi, akivel gyakran találkozok, és jól érzem magam vele...

Ötlet, tanács, bármi??

2010. jún. 26. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vá, az oktató! Rokonom egy olyan oktatót fogott ki, aki vezetés közben is kibámult az ablakon, és fütyülgetett a csajoknak az utcára. Nem is figyelte hogy halad a tanulás. Neki is tett szépeket, de nem figyelt rá. Szinte magától tanulta meg a kreszt, meg a vezetést. Azt mondta az oktató a vizsga előtt, neki úgysem fog sikerülni a vizsgabiztosnál. És elsőre átment! Vigyázni kell ezekkel az oktatókkal, az ő szemük tág és kerek, ahányat lát annyit szeret! Tisztelet a kivételnek!
2010. jún. 26. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez egy hullámvölgy amiről itt szó van. Ahogy mondtad, már együtt vagytok egy jó ideje. Egy ilyen hosszú kapcsolatban vannak ellaposodott időszakok, mikor az erotika és a fellángolás nem éppen jellemző. Ez nem baj!

Amikor a párod gépezik, vagy csak úgy érzed egyedül vagy, találkozz a barátnőiddel, vagy olvass, keress valamit, ami megfog, és lefoglal. Kezdj el tanulni mondjuk angolul. Ez most csak egy példa volt. És hidd el, hogy el fog múlni ez az időszak is. De szerintem se kockáztass egy biztos kapcsolatot egy fellángolásért.

És az, hogy az oktató néha fölhív, és beszélgettek egy jót, az még nem baj.

Sok sikert :)

2010. jún. 28. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Oktatót hagyd a ..csába, a barátodnak meg keverj le 2 nagy pofont, utána ülj az ölébe lovagló pózban, és mehet a csihi-puhi ;)
2010. jún. 28. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez volt velem mármint 2év kapcsoalt után belehabarodtam az oktatómba csak a probléma nálam az volt h 28éves volt én 19. Ja és feleséggel gyerekekkel. Szóval felejtős volt de tényleg annyira aranyos volt meg éreztem rajta h tetszem neki azóta is mindig ha összefutunk 3puszi....stb. Sírtam mikor letettem a az utolsó vizsgát és elköszönt tőlem.
2010. jún. 28. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az oktatók sajnos ilyenek. Több nőt fektettek már meg lassan, mint ahány csillag az égen van. Ne akarj egy kis csillagocska lenni.

Egyébként meg nem szerettél bele. Mivel a párod elhanyagolt, jól esik, hogy valaki törődik veled, ezért van ez.

Javaslatom:

Mondd el a párodnak, hogy hogy érzel az oktató iránt, és hogy azért, mert nem törődik veled, így nem lesz jó vége a dolognak. Erre talán észbekap, ha szeret. ha nem, hagyd a fenébe.

2010. jún. 28. 21:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nehéz ügy. Nem tudnám elképzelni az életem a párom nélkül, és ez kölcsönös.

Nem is ez itt a fő kérdés, hanem hogy mit tegyek, hogy kiverjem az oktatót a fejemből?

Volt aki írta, hogy ezek csak behúzzák a strigulákat és mindenkivel kikezdenek. Közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, így különbséget tudok már tenni a csajozós duma és az őszinte érdeklődés között a részéről..

2010. jún. 28. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

4 megoldás van erre.

1-Öld meg az oktatód.

2-Öld meg a párodat.

3-öngyilkosság.

4- ez meg annyira bizar hogy le se írom.

2010. jún. 29. 00:01
 18/19 anonim válasza:
48%

A hapsid valszeg egy tuskó, de csak most kezded észrevenni.. Ha egy kis esélye is van, hogy ez igy legyen, akkor sokkal jobb, hogy most derül ki, mint házasság után !

Részemről ilyen flört-olyan csapodárság, de mégis az oktató a nyerő. De lassan óvatosan, győződj meg előbb a felől, hogy tényleg TÉGED akar!

2010. jún. 29. 00:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az oktatók alapból jó fejek, ha tetszik nekik valaki, ha nem. és lehet, hogy csak jólesik neked, hogy foglalkozik veled, tiszteled, mert valamiben (vezetésben) jobb nálad, és jól érzed magad vele. sokan kötődnek az oktatójukhoz, főleg a fiatalabbakhoz, de szerintem sem éri meg komolyabb kapcsolatot kialakítani vele, csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban.. amit a kérdésből ítélve nem mondanék..
2011. jún. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!