Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök elmenne egy buliba (és ott is aludna), ahol ott van egy másik lány, akivel korábban kavart?
Én vagyok a lány, de mindegy.
Volt régen egy lány, akivel elcsattant egy-két csók. Azt hittem, szerelmes vagyok belé, de nem voltam, csak összekevertem a barátságot, hálát a szerelemmel. Vége lett ezzel a lánnyal, de megbeszéltük, és barátok maradtunk (előtte legjobb barátnők voltunk).
Azután beleszerettem egy fiúba, aki ma a barátom.
Most szeretnék elmenni egy ottalvós buliba. Csak pár csaj lesz ott, köztük ez a lány is, hiszen a baráti társaságunk része. Hívtam a barátomat is, ő nem tud eljönni. Én viszont szeretnék találkozni a barátaimmal.
ember,ha egyszer egyutt vagytok,akkor minek a masik szemely?na nekem pont az ilyen nok jonnek be egyejszakas kapcsolatnak,a baratnomet amikor megismertem csak ra 3 hetre csokoloztam,es 4 honapra ra fekudtunk le,tancosno,megsem megy nelkulem el sehova,peddig elengednem szorakozni,de kizart hogy valaholl ott aludjon,kedves kerdezo csak a baratod sajnalom.:*
clyde88
Mi az, hogy minek a másik személy? Nem akarok tőle semmit, egyszerűen ő is ott lesz, mert egy baráti társaságunk van. Nem bulizni megyek, hanem "csajos estét" tartani, páran.
Hívtam a barátom, nem jön. Akkor én ne menjek soha sehova, mert ő nem ér rá?
nem ertelek eskuszom,ha csajos este lessz akkor hogy kerulhet oda fiu?de igen elmehetsz,de vajon a baratodnak jol fog esni?
clyde88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!