Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első alkalom, amikor a párotok előtt jött rátok a hasmenés?
gyerekkorom óta nem ment a hasam szerencsére...
de neki igen,elég gyakran,legelőször ráadásul még kolis voltam,nálam volt,vmi olyat ebédelt,amitől fájt a hasa egész délután,de ugye pasiból van,még a hasfájást sem mondta,meg ahogy azt sem,hogy azért lépett le hirtelen,mert tudta hogy nem birja ki:d ugyhogy kocsiba be,elindult haza,de utközben utszélén muszáj volt megállnia:D
igaz ezt én bő fél év után tudtam meg mikor már nem volt előttem szégyellős,és felhozodott,hogy egyszer milyen bunkon lelépett:D
nah azóta nem zavartatja magát,ujságot is kér hozzá és befészkeli magát a wc-mbe:D
15.35 "ujságot is kér hozzá és befészkeli magát a wc-mbe:D"
Ezkéééééész :D:D:D:D:D
nekem nem igazán szokott lenni, de neki igen.Ő a fiú.Az elsőre nem emlékszem, de volt már többször is.Olyankor kéri, hogy kapcsoljak be zenét, közbe vigyorogva mondja, hogy "mindjárt jövök"..:D
17/L
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!