Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti mennyire nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire nehezen köteleződtök el?

Figyelt kérdés

Bánt, hogy 4 év után a párom nem érzi még itt az idejét annak, hogy összeházasodjunk, lassan családot alapítsunk. Nem akarom állandóan rágni a fülét, tavaly egyszer nagyon összevesztünk emiatt, akkor azt mondta nem tudja hol van az a pont amikor egy férfi azt mondhatja, hogy ő ezen nő mellett akarja leélni az életét. Teljesen úgy jött le a téma, hogy nem biztos az érzéseiben irántam. Rosszul esett, de abban maradtunk, hogy majd ha úgy érzi megkér. Eltelt egy év és még mindig nem adta halvány jelét sem, hogy egyáltalán valaha is szeretné. Ha ismerősök rákérdeznek mindig csak legyint, hogy ráér az még...

Nekem ez iszonyatosan rosszul esik, az eleje óta tudja, hogy fontos nekem a házasság. Lassan 30 éves leszek, ő idősebb. Rendezett anyagi körülmények között élünk, közös lakásunk van, közös hitellel. Jól elvagyunk a hétköznapokban, szóval nem értem... Nem akarom hogy azt érezze erőltetem és én sem akarom, hogy csak azért kérje meg a kezem, mert kihisztiztem, így nagyon beszélni sem beszélünk a témáról. Engem ez az egész felőröl.

Szóval férfiak, mi lehet ennek az oka szerintetek?

2018. nov. 23. 21:59
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

A felhajtás nekem sem hiányzik különösebben. Nincs nagy családunk, de az sem baj, ha közülük is csak a legszűkebb kör lesz ott. Ilyen téren mindent meg fogunk tudni beszélni szerintem, tehát nem gondolom, hogy ez probléma lenne. Tudja ő is, hogy nincsenek kialakult és berögzült elképzeléseim, illetve sok milliós álmaim. Nem maga a szertartás a lényeg.

Nem vagyok egy mély hitű ember, de bennem él az a kép, hogy "mit isten egybe kötött, azt ember szét nem választhatja". A fizikai valóságot persze tudom és értem, nem kell túlragozni... :) Nekem a lelki vonzata más annak, ha azt mondom a párommal élek együtt és más, ha azt mondom a férjemmel, a házastársammal alapítunk családot. Más ha mi papírforma szerint összetartozunk és nem csak egy lakcímkártya alapján. Ha ránézek a kezemre és látom a karikagyűrűmet, tudat alatt is összekötöm azzal, hogy szeretnek, várnak haza, olyan ember kezén van a párja, aki nekem mindennél fontosabb. Nem igazán tudom megragadni a lényegét a házassággal kapcsolatos érzéseimnek, így nem is szoktam magyarázkodni. Számomra fontos és ha én úgy ismerkedtem volna meg a párommal, hogy neki nem az, akkor valószínű már a következő randiig sem jutunk el, hisz nem közösek a célok.

Nem arról van szó, hogy holnap házasodni akarok, két hét múlva meg teherbe esni, csak jó lenne látni legalább a jelét, hogy hajlik már efelé.

De lekopogom ma tett megjegyzéseket, hogy milyen stílusjegyekkel fognak majd vajon rendelkezni a leendő gyermekeink. :)

2018. nov. 24. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!