Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi ez a nagy elvárás, hogy a férfinak legyen egy jólfizető munkahelye? Keressen sokat, biztosìtsa a nő összes kiadását, stb. Cserében, ugyanez megvan nektek is? Elképesztőek ezek az elvárások, a férfinak minden legyen meg előre, csak úgy.
Nekem van autóm, lakasom (igaz meg nem hite mentes). Rakok felre. Nem tamogattak anyagilag. Volt hogy ket melohelyem volt. Reves hyerekem van. Ja es nem jartam Egyetemre.
És igen, azert egy 180ezres fizut pl had várjak el. És hogy jól bankon a pénzével.
Dolgoztam gyáran...rengetelfiatal csavonak volt pl kocsija es sokan mar külön laktak! Aztán gyári melós.
N27
4eves gyerekem*
banjon*
rengeteg fiatal *
Én nem várom el.
De akkor remélem, a férfi marad otthon terhesen, ő hordja ki és szüli majd meg a gyermekünket, és ő is marad otthon vele! Én addig szívesen eltartom.
Ja, hogy ez jelenlegi ismereteink alapján nem működik... Akkor kénytelen vagyok olyan párt választani, aki legalább átmenetileg el tud tartani engem és a gyereke(ke)t.
Az én kiadásaimat mondjuk nem kell biztosítania, csak a közös kiadásaink felét.
Cserébe én szintén fizetem a közös kiadások másik felét. :)
Ugyanannyit keresünk a párommal, szóval szerintem fair a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!