Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapcsolta ki a mobilját, és miért kellett igy átvernie?
Figyelt kérdés
megbeszéltük a barátommal, h ma eljön, mert nemlesz itthon senki.. és nyugodtan szexelhetünk, meg ilyenek. nem volt egysége, ezért irtam neki, h jó lesz, ha e-mailt ir. irt is, h jön.. én alig aludtam az éjjel, aggódok a felvételi miatt, de volt bennem annyi erő, h felkeljek reggel.. fel is keltem, lezuhanyoztam, elkészültem, minden, már lassan jönnie kellene, nem jön.. várok, nem jön.. hulla fáradt voltam, de vártam.. aztan felhivtam, vmi 4-5 x kicsörgött, de nem vette fel. aztan meg lenyomta, és kikapcsolta a mobilját. nem érzem ezt fair-nek.. igazából csak szexből áll a kapcsolatunk, nagyon sok mindent elnéztem már neki, és még azok után is képes vok vele lefeküdnim, és akkor ezt kapom.. még mindig nem jött, pedig 10 - re beszéltük meg.. mit tegyek?2010. jún. 26. 11:47
11/12 anonim válasza:
Nem értem a felvételin mit problémázol... én is most felvételizem és egyáltalán nem is gondolok rá... több pontom már úgysem lesz. Ugyanúgy élem az életem, nem fogok ezen görcsölni még 1 hónapig. Szerintem neked sem kéne. Amúgy meg szakíts vele, én is voltam már így egy sráccal, de nagyon csúnya vége lett. Minél előbb otthagyot, annál könnyebb lesz.
19/L
12/12 A kérdező kommentje:
a felvételim most lesz, szerdán.. azért félek. :S és köszi a tanácsokat.. nem akartam én neki mindent elnézni, tettem is fel a gondjainkról több kérdést is, ide a gyk-re, de mindig azt mondták, h én vok a hisztis, meg h tulreagalom a dolgokat.. mostmár nem is reagalok semmire. :S pedig olyan is volt, h vadidegen csajnak irt kommentárt 1 közösségi oldalon, és nem éppen barátit.. :S persze, letagadta.. aztan amikor meg rájöttem, muszáj volt elmesélni.. :S amugy most kapcsolta be a mob.ját, de még nem jelentkezett.. persze, ez biztos azért lesz, mert irtam neki 1 sms-t, h ha ilyet csinal, akkor nincs miről beszélnünk. és majd megint én leszek a hibás, h én nem akartam vele beszélni, és ezért nem hivott.
2010. jún. 26. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!