Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenteste az ex nővel?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van, hogy vad idegenek teljesen rálisan látják a helyzetet ezért kérdezem meg a ti véleményeteket a párkapcsolatomról.

Másfél éve vagyunk együtt párommal, szépen lassan alakult ki nem rohantunk, viszont már az elején ott volt a szokásos "ex" probléma. Korábbi párja napi szinten jelen van az életében. (Közös gyermek van). Se vele - se nélküle kapcsolatuk volt a vége felé, nagyon nagy káosz és veszekedések. Türelmes voltam, nem siettettem, adtam elég időt neki - talán túl sokat is - sőt akkoriban még azt is megbeszéltük, hogy döntsön mit szeretne, velem megpróbálni vagy maradni a régi életében ahol hol feltünik az exe hol agglegényként éli mindennapjait. Ő engem választott, viszont az ex folyamatosan jelen van. Hol épp lelki bánata van az aktuális párja miatt, hol valami apróság, de állandóan a párommal beszélni meg (ő persze nyitott rá). Sosem elleneztem hogy kapcsolatban legyenek, gyermek miatt eleve, és nem is vagyok féltékeny típus. De mostanában a közelgő ünnepek miatt az exnek megint lelki bajai vannak, és a szentestét együtt akarja tölteni az én párommal és gyermekükkel. Bevallom nagyon fáj, a párom még nem nyilatkozott, de ezt olyan horderejűnek tartom, hogy már maga a reakciója is - hogy nem mondott azonnal nemet- arra következtet hogy ő sem bánná a dolgot. A gyermekre hivatkoznak hogy miatta merg ő szeretné stb. Persze őt nem kérdezték meg, és teljesen kiegyensúlyozott vele az én kapcsolatom is, szeretjük egymást.

Napok óta gondolkodom róla, hogy párom szemében még mindig az ex a családja, és bár velem van, nem tud úgy kötődni ahol szeretném. Már azon is elgondolkodtam, van e így értelme folytatni. Mennyi idő szükséges egy embernek, hogy tovább lépjen. Jól megvagyunk, minden rendben amíg épp az ex ki nem talál valamit, csak miatta vitázunk soha másért nem, mindent megbeszélünk.

2018. nov. 20. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez volt, csak ott nem volt gyerek, de az akkori "párom" szintén így ingázott. Én hülye (ne vedd magadra) naiv tiniként tűrtem, persze egy idő után kiderült, nem csak lelkileg ingázott a gyerek.....Vége is lett nagyon hamar, Én viszont nagyon nehezen viseltem, sokáig nem tudtam helyre pofozni az önbizalmam. Te ne várd ezt meg szerintem.
2018. nov. 20. 13:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elnézésed kérem! 😊

Bár ez sajnos nem változtat a dolgokon. El kell döntenie a párodnak kivel akar család lenni. A gyermek nélkül dönteni. Neki kell tudnia kivel tud teremteni megfelelő légkört teremteni. Mert ez nem csak róla szól. Egyetèrtek az előttem szòlòkkal az ultimátum felvetésében. Meg kell húznia a határokat. És neked is. Mielőtt nagyot sérülsz.

2018. nov. 20. 13:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm minennkinek. Igazatok van az ultimátum kérdésben. Beszélek vele az egész helyzetről, valamint a szentestéről is. Az ő reakciója adja majd meg talán a végső választ a kétségeimre.
2018. nov. 20. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha én lennék a pasi helyében megmondanám az exnek, hogy a Szenteste nem, de másnap a PÁROMMAL átjövünk meglátogatni a gyereket és őt.

Ergo kiállnék melletted, hogy van párom és ő hozzám tartozik és ezt el kell fogadja.

Különben is: töltse a csaj az ő párjával a Szentestét!

Ebből is látszik,hogy itt nem tette magát túl egyik se a másikon. Voltam a helyedben, mondjuk ott nem volt gyerek, de megcsalás is lett belőle a végére.

30N

2018. nov. 20. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

A nő a gyereket eszközként használja, a párodat a tulajdonának tekinti. Ettől még a párod szerethet téged.

A régi beidegződéseken nehéz változtatni, ezért ugrik mindig ha az exe füttyent.

2018. nov. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!