Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek neki ajándékba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki ajándékba, ötletek? Ma van a szülinapja,16 éves lányról van szó.3 hete vagyok vele együtt. Nem tudom mi lenne túlzás, hisz olyan rég nem ismerjük egymást, de valamit azért szeretnék neki adni.

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A plüss állatokat, általában, szeretik.

Meg az tud jópofa is lenni, ellentétben a virággal, amit pár nap múlva kidob a kukába..:D

Ha adsz mellé csokit, akkor tuti jó.:D

2010. jún. 26. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne plüssöt vegyél neki, az nagyon közhelyes, gagyi. Valami igényesebb bonbon és/vagy virág tökéletesen jó, és azzal nem nyúlhatsz mellé. (Kivéve ha nem szereti a csokit.) :)
2010. jún. 26. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:

én pl. annak örülnék, ha venne nkem a pasim egy cserepes virágot , meg elvinne moziba, cukrászdába, fürödni vhova vagy valami ilyesmi:-D

14/L

2010. jún. 26. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert a virág, és bonbon, nem közhelyes, ugye?? Szép volt...egy hozzászóláson belül, le is írtad az összes sablont..b@romarc..
2010. jún. 26. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:
18:57: Csak nem megsértődtél hogy valaki nem értett egyet a plüssállatkával? :D
2010. jún. 27. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
De, mert nekem a gyakorikérdésekről szól az életem, és azért nem is reagáltam eddig, mert pszichológus kezelt, amiért leszóltad a plüss cuccot..mekkora idiÓta vagy te...:D
2010. jún. 28. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!